به گزارش ایسنا، اخیرا محمد صانعی، کاندیدای انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری با شکایت از وزارت ورزش خواستار صدور دستور موقت مبنی بر ابطال انتخابات ریاست فدراسیون دوچرخهسواری شده بود. دیوان عدالت اداری نیز در حکمی دستور موقت ابطال انتخابات را صادر کرد اما پس از پیگیری واحد حقوقی وزارت ورز ش و جوانان، حکم دستور موقت ابطال انتخابات لغو شد.
آرش فرهادیان مدیرکل امور فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان، در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت فدراسیون دوچرخهسواری، اظهار کرد: شکایتی به دیوان عدالت اداری در خصوص فدراسیون دوچرخهسواری مطرح شد و دیوان بر اساس بررسی اولیه مستندات رایی صادر کرده بود که مبنی بر دستور توقف بود اما چون ادله و مستندات وزارت ورزش و جوانان کاملتر بود و پیگیریهای مربوطه صورت گرفت با توجه به متقن بودن مستندات، دیوان عدالت اداری پذیرفت که رای صادره ابطال شود و مجددا فدراسیون دوچرخهسواری در آرامش فعالیت خود را دنبال میکند.
وی ادامه داد: برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخهسواری کاملا مطابق با اساسنامه بود و همه افرادی که در مجمع حضور داشتند و نماینده فدراسیون جهانی نیز که به صورت وبیناری در مجمع شرکت کرده بود رای مجمع را تایید کرد. این فدراسیون هم اکنون با آرامش کار خود را دنبال میکند و خواهش ما این است که عزیزان در این رشته ورزشی که علاقمند به دوچرخهسواری هستند و این رشته را رشته ورزشی خود میدانند اجازه دهند فدراسیون دوچرخهسواری برای رویدادهای ورزشی پیشروی خود برنامهریزی کند.
به گزارش ایسنا، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک بعد از ۲۰ ماه بلاتکلیفی در ۲۴ اسفند سال گذشته انجام و حقدادی با کسب اکثریت آرا به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد. انتخابات این فدراسیون در حالی برگزار شد که برخی از طرفداران اینچه درگاهی به دلیل حذف او از لیست کاندیداها و البته بعد از امضای صورت جلسه، مجمع انتخاباتی را ترک کردند. بعد از ترک این افراد، انتخابات در حضور نماینده فدراسیون جهانی انجام و رییس فدراسیون انتخاب شد. پس از آن نیز فدراسیون جهانی ژیمناستیک با ارسال نامهای اعلام کرد در حال بررسی فرآیند انتخابات است و تا پایان فرآیند تحقیقات رییس جدید را به رسمیت نمیشناسد.
فرهادیان در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر آخرین وضعیت ریاست فدراسیون ژیمناستیک نیز، بیان کرد: فدراسیون ژیمناستیک نیز همانند فدراسیون دوچرخهسواری مدتی با سرپرست اداره شد و متاسفانه این وضعیت سردرگمی زیادی برای ورزشکاران و مربیان این رشته به وجود آورده بود. علاوه بر این در ژیمناستیک تغییر چند سرپرست باعث شده بود وضعیت پایدار و با ثباتی را در این فدراسیون شاهد نباشیم.
وی افزود: در نهایت تصمیم گرفتیم انتخابات فدراسیون ژیمناستیک را برگزار کنیم. در فرایند برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک آنچه خارج از مقوله اساسنامه فدراسیونهای ورزشی و جهانی است و برخی نامزدها نسبت به آن اعتراض دارند، بحث تایید صلاحیتها است و در فدراسیون ژیمناستیک یکی از کاندیداها اعتراضی را مطرح کرده بود مبنی بر اینکه تا لحظه برگزاری مجمع جواب استعلام وی نیامده بود و البته جواب منفی نیز ابراز نشده بود.
مدیرکل امور فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه نامزد مربوطه اعتراضی را مطرح کرد، اظهار کرد: ما نمیتوانستیم وضعیت ژیمناستیک را معطل نگه داریم و با مشورت صورت گرفته با نماینده فدراسیون جهانی که در جلسه مجمع حاضر بود و طبق مستندات ارائه شده در آن جلسه موافقت شد که مجمع ادامه یابد و برگزار شود.
فرهادیان ادامه داد: در نهایت انتخابات برگزار شد و یکی از نامزدها رای آورد و مجددا اعتراضهایی به فدراسیون جهانی ارسال شد و این فدراسیون به کمیته ملی المپیک نامهنگاری و اعلام کرد اجازه داده شود تا بررسی بیشتری صورت گیرد و خواستار ارائه پاسخ در برخی موارد شدند.
وی با اشاره به اینکه فدراسیون ژیمناستیک نیز از زمان برگزاری انتخابات به آرامش نسبی رسیده است و در حال پیشبرد فعالیتهای خود است، عنوان کرد: اگر به هر دلیلی انتخابات فدراسیون ژیمناستیک مورد تایید قرار گیرد و به همین منوال کار خود را ادامه دهد، قطعا وزارت ورزش و جوانان حمایتهای لازم را انجام خواهد داد و اگر هر تصمیم دیگری نیز از سوی فدراسیون جهانی اتخاذ شود و وزارت ورزش و جوانان یا کمیته ملی المپیک به این نتیجه برسند که نیاز است در واقع تغییر دیگری در روند برگزاری انتخابات صورت گیرد، قطعا اقدامی صورت میگیرد که در نهایت به آرامش این رشته ورزشی، کمک کند.
مدیرکل امور فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: وزارت ورزش و جوانان بر اساس قانون اهداف، وظایف و اختیارات ناظر بر همه امور ورزش کشور است و باید این نقش نظارتی بسیار پررنگ باشد و کمک خواهد کرد فدراسیون ژیمناستیک و سایر فدراسیونها در آرامش کار خود را پیش ببرند و موفق باشند.
انتهای پیام