جانشین موقت کمیساریای عالی سازمان ملل در ایران:

ایران بیشترین تعداد پناهندگان را سال‌های طولانی در خود جای داده است

جانشین موقت کمیساریای عالی سازمان ملل در ایران گفت: ایران از کشورهایی است که بیشترین تعداد پناهندگان را در سالیان طولانی در خود جای داده و ما درخواست کمک‌های بیشتر به ایران در این زمینه را به کشورهایمان خواهیم داد.

خانم اینا گلادکوا صبح امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در دیدار سفرای کشورهای سوئیس، فرانسه و اتریش در ایران با استاندار کرمان اظهار کرد: کشورهای حاضر کمک‌های شایانی به فعالیت‌های کمیساریا در ایران داشته‌اند.

وی افزود: این فرصت ویژه برای ما بود که از نزدیک واقعیت را در استان کرمان ببینیم و خوشحالیم که در بهداشت و آموزش کارهای خوبی برای اتباع انجام می‌شود و برای ما و جامعه جهانی قابل قبول است که خدمات خوبی از سوی دولت ایران به پناهندگان ارائه می‌شود.

گلادکوا با اشاره به خدمات شایان جمهوری اسلامی به جمعیت اتباع بیان کرد: ایران از کشورهایی است که بیشترین تعداد پناهندگان را در سالیان طولانی در خود جای داده و ما درخواست کمک‌های بیشتر به ایران در این زمینه را به کشورهایمان خواهیم داد.

جانشین موقت کمیساریای عالی سازمان ملل در ایران در ادامه گفت: برای ما واضح است که سیاست‌های داخلی استان کرمان در جهت منافع اتباع است و تعداد زیادی از اتباع در این استان حضور دارند.

به گزارش ایسنا، وولف دیتریش هایم سفیر اتریش در ایران نیز در این دیدار اظهار کرد: دو سال پیش به دنبال حاکم شدن طالبان در افغانستان بسیاری از اتباع این کشور به کشورهای دیگر از جمله ایران و اتریش پناهنده شدند.

وی افزود: اتریش علاوه بر بودجه سالیانه اتحادیه اروپا برای خدمات به پناهندگان، ۱۰ میلیون دلار اضافه‌تر اختصاص داد به همه کشورهایی که درگیر اتباع افغانستانی هستند و یک میلیون واکسن کووید۱۹ نیز به ایران اهداء کرد.

هایم بیان کرد: فعالیت های خوبی با کمیسیا و سازمان های بین المللی در زمینه پناهندگان داریم و با تمرکز ویژه در آموزش و مهارت اتباع در استان کرمان تلاش خواهیم کرد.

سفیر اتریش در ایران در پایان بیان کرد: ما در زلزله بم حمایت‌هایی داشتیم و مایل هستم بیشتر با استان کرمان آَشنا شده و در فرصت دیگری مجدد در کرمان حضور یابم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402021911937
  • خبرنگار : 50187