محمدرضا عسکریان، شامگاه(یکشنبه، ۱۷ اردیبهشت) در کارگروه آرد و نان شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: قیمت میوه در سطح شهرستان بالاست و نیازمند تصمیماتی در این حوزه هستیم. نانوایان تلاش شبانهروزی دارند و قشر زحمت کشی هستند و رضایت نسبی مردم را از این صنف در شهرستان شاهد هستیم. سیاستهای خوبی در حوزه ساماندهی آرد و نان انجام شد که ممکن بود با شرایط و حواشی خاصی روبرو شود، اما با وجود اینکه چند مرحله از ساماندهی آرد و نان در سطح کشور انجام شده برکات زیادی داشته و از قاچاق بیرویه در کشور جلوگیری و وضعیت فروش نان را ساماندهی کرد. طبیعی است هر طرحی که اجرا میشود نقاط ضعفی دارد، اما باید دست به دست هم دهیم، چرا که این طرح به نفع کل اقتصاد کشور است.
وی با بیان اینکه طرح جدید ساماندهی آرد و نان با قوت در شهرستان اجرا میشود، ادامه داد: تعداد ۱۲۷ نانوایی در سطح شهرستان در حال فعالیت است که ۱۰۷ نانوایی یارانه نوع یک و بقیه نوع ۲ هستند و انواع نانها را نیز پخت میکنند. کارخانه آرد گلپایگان یکی از ظرفیتهای خوب شهرستان است و گرید آن از C به A ارتقا یافته است و کیفیت آرد بسیار خوبی دارد.
به گزارش ایسنا، فرماندار گلپایگان گفت: با توجه به اینکه گلپایگان بهترین آرد و غله را تولید میکند مردم گلپایگان تقاضا دارند اولویت مصرف آردی که در شهرستان تولید میشود و نتیجه زحمت کشاورزان است در گلپایگان باشد نه اینکه آرد به اصفهان برود و نانوای گلپایگانی علاوه بر پرداخت هزینه حمل و نقل، آردی از یک کارخانه دیگر با مرغوبیت کمتر را وارد گلپایگان کند. یکی از گلایههای نانوایان این است که به روز رسانیها در کارتخوانهای جدید انجام شود. همچنین سهمیه آرد سبوسدار و خمیر مایه نیز به آنها تخصیص یابد. از سوی نانواها تقاضا برای تبدیل نانوایی از سنتی به صنعتی داریم اما مردم خواهان نانواییهای سنتی هستند.
عسکریان افزود: حجم کارگران در برخی از کارخانههای صنعتی زیاد است و برای تهیه نان دچار مشکل شدند و نیازمند سهمیه ویژه هستند. همچنین خواهان این هستیم که خرید گندم از شرکت زراعی امسال سامانهای نظاممند داشته باشد.
کارخانه آرد گلپایگان مدرن است
در ادامه نیز رئیس جهاد کشاورزی شهرستان گلپایگان خاطرنشان کرد: بعد از طرح هوشمندسازی آرد و نان، شهرستان گلپایگان کمترین مغایرت میزان آرد و نان را داشت که رقم آن تنها ۵ درصد بود، اما در برخی از شهرها این عدد تا ۴۰درصد هم بود. یکی از کارهای شاخصی که در کارگروه آرد و نان انجام شد این بود که توانستیم در آرد مصرفی صرفهجویی کنیم.
امیر مسعود شهبازی یادآور شد: کارخانه آرد گلپایگان مدرن است و باید سهمیه ورودی این کارخانه افزایش یابد. همچنین برای فروش گندم شرکت زراعی راهکاری در نظر گرفته شود تا شرکت متضرر نشود. حدود ۱۴ نانوایی بهصورت پایلوت اقدام به پخت نان سبوسدار کردند که مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.
انتهای پیام