مصطفی هاشمیطبا در گفتوگو با ایسنا در بارهی اینکه ارزیابی کمیتهملیالمپیک زیر ۲۰ مدال طلا در بازیهای آسیایی هانگژو است، بیان کرد: ممکن است سیاستی باشد که توقعات جامعه را پایین بیاورند. اینکه واقعا با واقعیت انطباق میکند یا نه، باید شرایط رشتههای مختلف بررسی شود و سپس ببینم این پیشبینی تا چه اندازه واقعیت دارد اما فکر میکنم این مسئله قابل تجدید نظر باشد.
هاشمیطبا در پاسخ به این پرسش که فکر میکند با توجه به شرایط ورزش ایران، شانس گرفتن مدال طلای بیشتری وجود دارد؟ تاکید کرد: ابتدا باید رشتهها را آنالیز کنیم و شرایط را دید و سپس بررسی کنیم که چه پیشبینی کردهاند و با واقعیت منطبق است یا خیر. اگر ما در این دوره از بازی های آسیایی نسبت به دورههای قبل کمتر مدال بگیریم، نشان از پسرفت دارد و امیدوارم که به این شکل نباشد. امیدوارم ارزیابی که کمیته ملی المپیک انجام داد، محافظهکارانه باشد و بتوانیم طلای بیشتری در بازیهای آسیایی کسب کنیم و به جایگاه ما در این رویداد کمک کند.
رییس سابق کمیته ملی المپیک دربارهی اینکه بعد از هر رویداد شعار حمایت از رشته های پایه و پرمدال داده می شود اما در نهایت هیچ اتفاقی در مورد این رشتهها رخ نمیدهد، تصریح کرد: توانایی ما در این رشته ها کم است و به سرعت هم قابل حل نیست. باید از مدارس کار را شروع کرد و برنامهریزی بلند مدت می خواهد اما متاسفانه برنامهای در این زمینه نیست.
او در پاسخ به این پرسش که با توجه به شرایط کشورهای دیگر و وضعیت ورز ش ایران، به نتایج بازیهای آسیایی خوشبین است؟ گفت: برنامهریزی بلند مدت می خواهد و اینکه پایش در مدارس به حد کافی انجام شود. با وضعیت فعلی کاری نمیتوان کرد و مشکل اساسی است که باید حل شود.
هاشمی طبا در پاسخ به این پرسش که آیا کاروان ایران با چند ماه کار کردن میتواند در بازیهای آسیایی موفق شود؟ تاکید کرد: با چهار سال و پنج سال نمیتوان کار کرد و برای بازیهای آسیایی و المپیک حداقل باید یک برنامهریزی ۱۲ ساله انجام داد. برای موفقیت در بازی های آسیایی و المپیک باید استعدادیابی را از مدارس آغاز کرد در غیر این صورت جواب نمی دهد.
انتهای پیام