عضو شورای شهر تهران تشریح کرد

از خشک شدن درختان کهنسال تا بی توجهی شهرداری در به کارگیری کودکان زیر ۱۵ به عنوان کارگر در درکه

عضو شورای شهر تهران در بازدید از محله درکه به بیان مسائل و مشکلات مردم این محل در صحن شورای شهر پرداخت.

به گزارش ایسنا، ناصر امانی صبح امروز در نطق پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت محله درکه در پی بازدید اخیرش گفت: در ابتدا جا دارد که به نامه سرگشاده نماینده مجلس به شهردار تهران و متهم کردن اعضا به عدم نظارت بر عملکرد شهرداری اشاره کنم چرا که موضوعی که در این نامه قید شده چندین بار توسط من و آقای عباسی تذکر داده شده است و ما به وظیفه خود عمل کرده‌ایم.

وی افزود: به تازگی بازدیدی از محله درکه در منطقه یک داشتم و باید بگویم که این محله ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد اما ماهانه بیش از ۴۰ هزار نفر از کوهنوردان و گردشگران به این محل رفت و آمد می‌کنند و در مسیر هفت کیلومتری درکه ۷۰ رستوران ایجاد شده است که فضای مناسبی برای گردشگران ایجاد کرده اما مشکلاتی را برای سکنه فراهم کرده که در روزهای پایانی هفته این مشکلات به اوج خود می‌رسد و موجب ترافیک آشفته‌ای در این محله می‌شوند؛ بطوریکه مردم محلی حتی برای چند ثانیه هم نمی‌توانند در خیابان‌های محلی توقف کنند.

حریم تهران با وجود تفاهم انجام شده بطور کامل به منطقه یک واگذار نشده

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه این مشکلات متوجه شهرداری منطقه نیست، گفت: تخریب محیط زیست، آلودگی آب رودخانه‌ها، جاری شدن فاضلاب رستوران‌ها، خشک شدن درختان قدیمی از مشکلات این محله است و عدم تعیین حریم منطقه ۱ و ۲ باعث بروز مشکلاتی شده است و حریم تهران با وجود تفاهم انجام شده بطور کامل به منطقه یک واگذار نشده است.

وی با بیان اینکه در این بازدید معتمدین محلی گفتند موقعی که مجوز ساخت مجتمع تجاری به دانشگاه شهید بهشتی داده شد قرار بود که یک درمانگاه نیز با همکاری دانشگاه ساخته شود که خبری از این درمانگاه نیست، تصریح کرد: قطعی شدن طرح موضعی محله، تدوین طرحی برای انتقال پسماند رستوران‌ها، شناسنامه دار کردن درختان، پیگیری تعهد دانشگاه برای ساخت درمانگاه و احداث پارکینگ طبقاتی از درخواست‌های مردم این منطقه است.

عضو شورای شهر تهران گفت: بارها به استفاده پیمانکاران از کارگران کمتر از ۱۵ سال هشدار دادیم و شهرداری هم بارها گفته بود که ابلاغیه‌ای در این خصوص داشته است، گفت: اما در محله درکه دیدیم که باز هم پیمانکاران از کودکان استفاده می‌کنند که لازم است پیگیری دقیقی شود.

به گزارش ایسنا، مهدی صباغ شهردار منطقه یک نیز با بیان اینکه بازنگری طرح تفصیلی محله درکه بسیار مهم است، تصریح کرد: احداث پارکینگ روباز را دنبال می‌کنیم و باید سرمایه گذار جدید وارد کار شود.

وی با بیان اینکه به دنبال آن هستیم که تنها افراد محلی بتوانند وارد خیابان‌های قدیمی درکه شوند، گفت: پیگیر صدور مجوز بهره برداری موقت از رستوران‌های موجود در ارتفاعات درکه که هزینه‌ای برای انتقال پسماندها نمی‌دهند؛ هستیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402021710330
  • خبرنگار : 71368