یوسف اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص رویداد ایدهپردازی گذر گلستان اظهار کرد: حدود سه ماه پیش فراخوان رویداد ایدهپرداری گذر گلستان کتاب اعلام شد. حدود ۶۴ مجموعه در این رویداد ثبت نام کردند و شرایط حضور برای تمام شرکتکنندگان توضیح داده شد.
وی افزود: در حال حاضر ۲۰ ایده انتخاب شده و در هفته گذشته این مجموعهها ایدههای خود را در حضور داوران ارائه دادند تا بهترین ایدهها از میانشان انتخاب شود. رویکرد اصلی این رویداد ایدهپردازی صنایع فرهنگی با نگاه به قشر نوجوانان و بانوان است. پارک علم و فناوری خراسان رضوی و کارخانه نوآوری نیز در برگزاری این رویداد همراه شهرداری بودند.
رویداد گذر گلستان بستری برای واگذاری فضای شهری به ایدهپردازان باانگیزه
اسماعیلزاده با تاکید بر اینکه گذر گلستان نمونهای از ظرفیتهای مشهد در حوزه فرهنگی و هنری است، عنوان کرد: این شیوه از واگذاری مناطق فرهنگی شهر و برگزاری چنین رویدادهایی الگویی است که میتوان در سراسر مشهد پیاده کرد. این رویدادها به گروههای ایدهپرداز و نوآور فرصت میدهد تا ایدههای خود را در فضای شهری اجرا کنند. به این ترتیب این فضاها به افراد باانگیزه و نوآور واگذار میشود و بهرهبرداری درستی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه در گذر گلستان هنوز غرفههای خالی باقی مانده است، تصریح کرد: برای تکمیل غرفههای این گذر، رویداد ایدهپردازی دیگری نیز برگزار خواهد شد. در رویداد بعدی از ظرفیت ایدههای ارائه شده در دوره اول رویداد و از ظرفیت جدید بهره خواهیم برد. هدف ما اجرای ایدههایی منطبق با فرهنگ بومی و محلی خود است.
معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد گفت: گروهها و مجموعههای برگزیده ۶ ماه فرصت دارند تا ایده خود را در گذر گلستان فعال کنند و پس از فعالسازی ایده قراردادی سه تا چهار ساله با مقداری تخفیف برای حمایت از گروههای نوآور منعقد میشود.
وی تصریح کرد: در انتخاب ایدههای برتر رزومه هر گروه مورد بررسی قرار میگیرد. یکی از شاخصههای مهم داوری این است که کسب و کار باید در گذر فعال باشد و غرفه به صورت دفتر اداری استفاده نشود.
انتهای پیام