محمد جعفری شنبه ۱۶ اردیبهشت در آئین تجلیل از معلمان ورزش استان بوشهر افزود: این فضاها شامل هزار و ۹۰ زمین چمن مصنوعی، ۲۵۴ سالن ورزشی سقف بلند تیپ ۲ به مساحت هر کدام ۶۰۸ متر، ۲۷۴ زمین ساحلی و ۴۸۳ سالن ورزشی تیپ پنج یا کلاس درس تربیت بدنی هستند.
وی با تاکید بر توسعه فضاها و اماکن ورزشی استاندارد در مدرسهها اظهار کرد: از سرجمع این فضاها ۳۶ زمین چمن مصنوعی، ۱۰کلاس درس تربیت بدنی و هشت سالن ورزشی مربوط به استان بوشهر است.
جعفری بیان کرد: پیشرفت فیزیکی پروژههای ورزشی طرح شهید سلیمانی در کشور ۷۵ درصد و در استان بوشهر ۸۵درصد است.
وی بیان کرد: پیش از این، شمار فضاهای ورزشی درون و برون مدرسهای در سطح کشور پنج هزار و ۳۸۹ فضا شامل چمن مصنوعی، سالن ورزشی، پیست دو و میدانی بود که این فضاها جوابگوی نیاز دانش آموزان نبود و در همین راستا با حمایت نمایندگان مجلس طرح سردار شهید سلیمانی با موضوع طراحی، ایجاد، بهینه سازی، متناسب سازی و تبدیل به احسن شدن فضاهای ورزشی درون مدرسهای کلید خورد.
جعفری در خصوص استمرار طرح شهید سلیمانی در سال تحصیلی آینده گفت: با تخصیص اعتبار حداقلی طی چند هفته گذشته به استانها زمینه استمرار طرح شهید سلیمانی فراهم شده و در همین راستا تفاهمنامههای جدیدی با استانها در این بخش به امضا میرسد.
جعفری با بیان اینکه با اجرای طرح شهید سلیمانی استان بوشهر مقام نخست کشور در بحث فضاهای ورزشی را از آن خود کرده است گفت: در زمان حاضر سرانه ورزشی دانش آموزان در استان بوشهر ۸۸ صدم مترمربع است که نسبت به میانگین ۳۴ صدم مترمربعی کشور بیشتر است اما باز هم این فضاها جوابگوی نیاز دانشآموزان نیست.
وی اظهار کرد: فضاهای ورزشی ایجاد شده باید به خوبی حفظ و نگهداری شوند و نباید به هیچ عنوان از این فضاها استفاده غیر ورزشی شود.
مدیرکل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه سطح ورزش تربیتی، همگانی، قهرمانی و حرفهای تعریف شده اگر قرار است اتفاقی در ورزش کشور رخ دهد باید به ورزش مدرسه که جنبه تربیتی دارد کمک شود.
وی تاکید کرد: تقویت ورزش تربیتی موجب تقویت ورزش همگانی شده و با استعدادیابی مناسب زمینه تقویت ورزش قهرمانی و پس از آن ورزش حرفهای در کشور فراهم میشود.
جعفری گفت: کار مشارکت بین هیاتهای ورزشی و معاونت تربیت بدنی و سلامت را نه با انعقاد تفاهمنامههای صوری بلکه عملیاتی باید تعریف شود و از این ظرفیت مشترک استفاده کرد.
مدیرکل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس مفاهیم قرآنی، قانونی اساسی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه درس ملی هدف اصلی رسیدن به حیات طیبه ساحت زیستی و بدنی است که باید به خوبی به بحث ورزش توجه شود.
وی با بیان اینکه کارکرد ورزش اجتماعی، فرهنگی، تربیتی و پیشگیری از آسیب اجتماعی است افزود: حوزه تربیت بدنی به عنوان بخش عملی تعلیم و تربیت مسیر را برای تربیت همه جانبه دانشآموزان فراهم میکند.
جعفری اضافه کرد: نگاه مسئولان به حوزه تربیت بدنی به جای نگاه صرف بازی و نشاط باید نگاهی عمیق و سلامت محور باشد تا به این صورت بتوانیم جلو شیوع بیماریها گرفته شود.
وی ادامه داد: معلم ورزش میتواند با کارکرد صحیح خود اعتماد به نفس را در دانش آموزان تقویت کند.
جعفری توسعه کیفی درس تربیت بدنی در مدرسه، توسعه فعالیتهای مکمل و فوق برنامه با مشارکت اولیای مدرسه و دانشآموزان، توانمند سازی منابع انسانی تربیت بدنی را از سیاستهای وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد.
انتهای پیام