محمدرضا احمدی امروز در همایش استانی تجلیل و تکریم مقام معلم که در مجتمع آموزشی و رفاهی دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار شد، اظهار کرد: ۹۴۰ هزار نفر از معلمان درخواست رتبه بندی کرده بودند که از این تعداد ۹۳۳ هزار نفر بررسی شد.
وی با بیان اینکه در همین راستا ۵۹ میلیون سند بارگذاری و برای ۲۰ میلیون سند حکم صادر شد، افزود: حدودا ۳۱ درصد در کل کشور رضایت ندارند و نزدیک به ۷۰ درصد از رتبه بندی راضی هستند.
نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هنوز ۴۰ هزار نفر تعیین تکلیف نشدند، تصریح کرد: با توجه به حجم درخواست هایی که در رتبه بندی وجود دارد قطعا ضعف ها و نواقصی داریم ولی تمام هدف این بود که این طرح در ریل قرار بگیرد و تلاش می کنیم رتبه بندی به نحو احسن اجرا شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: این طرح قرار بود سه ساله اجرا شود که در نهایت سه ماهه اجرا شد زیرا می خواستیم زودتر به نتیجه برسیم و این کار انجام شود و به سال های بعد کشیده نشود.
وی با اشاره به اینکه مباحث رتبه بندی را مجدانه پیگیری می کنیم، تصریح کرد: شاید در ابتدا همه در یک سطح بودند ولی الان استاد معلم، دانشیار معلم، استادیار معلم و... در رتبه های خود قرار دارند و جایگاه ها مشخص شده است.
احمدی بابیان اینکه اضافه کرد: اعتقاد ما بر این است معلمان از بهترین اقشار جامعه هستند و باید کاری بکنیم تا دغدغه معیشت و زندگی نداشته باشند.
شاکله وجود انسان در خانه و مدرسه شکل می گیرد و بعد وارد دانشگاه و جامعه می شود
آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت نیز اظهار کرد: طبق بیان مقام معظم رهبری؛ معلمان مجاهدان صبور و سخت کوش و متعهد در همه شهرها و روستاهای کشور هستند.
وی با بیان اینکه معلمان مربی و مزکی هستند که دانش را انتقال داده و انسان ها را تربیت معنوی می کنند، افزود: شاکله وجود انسان در خانه و مدرسه شکل می گیرد و بعد وارد دانشگاه و جامعه می شود لذا آنچه که باید در عرصه خانه و آموزش و پرورش محور اساسی باشد ساختن زیربناها به صورت متقن است تا در آینده نتیجه اثربخش آن را شاهد باشیم.
آیت الله فلاحتی تصریح کرد: دشمن سه محور دین، عقیده، و خانواده را در عرصه جنگ نرم نشانه گرفته و شما معلمان می توانید این زیربناها را حفظ کنید و هویت دینی، منطقهای، بومی و انسان ایرانی را در دانش آموزان زنده کنید.
تالیف کتاب های درسی مبتکرانه و هنرمندانه باشد
اسدالله عباسی استاندار گیلان در ادامه، با تاکید بر اینکه تالیف کتاب های درسی باید مبتکرانه و هنرمندانه باشد، اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان همه ظرفیت دستگاه های دولتی استان باید در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد تا برای دانش آموزان برنامهریزی کنند.
وی با اشاره به اجرای سند تحول بنیادین تاکید کرد: در دولت سیزدهم وظیفه همه ما این بود تا این سند را به درستی اصلاح و ابلاغ کنیم و حالا که عزم دولت و حاکمیت بر این است که بر روی این بخش از دستاورد ها و اندوخته ها کار کنیم هیچ کسی حق ندارد سلیقهای عمل کند و آن را دستاویز مسائل سیاسی و حاشیهای قرار دهد.
استاندار گیلان تصریح کرد: چند سالی است مسائل تربیتی را فراموش و ریلگذاری تربیتی را حذف کردیم در حالی که باید به همه ابعاد آموزش و پرورش از جمله مباحث روانشناختی و جامعه شناختی و فلسفه تعلیم و تربیت نیز توجه کنیم.
عباسی همچنین با اشاره به اینکه می توان از تجربیات معلمان بازنشسته در بخشهای مختلف آموزشی و پرورشی استفاده کرد، گفت: نباید بازنشسته ای که بعد از ۳۰ سال خدمت در این عرصه تجربیات بسیاری کسب کرده کنار گذاشته شود.
حضور ۲ معلم گیلانی در بین معلمان برگزیده کشور
محمد فائزی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز، با بیان اینکه امسال دو نفر از معلمین استان گیلان در بین ۱۲ معلم برگزیده کشوری هستند، اظهار کرد: افتخار می کنیم که کلاس های ما با معلمین توانمند اداره می شود.
وی با گرامیداشت جایگاه معلم و مقام شامخ استاد مطهری گفت: جامعه هدف ما تشنه معارفی است که شهید مطهری آن را پردازش کرده و امروز این وظیفه ماست و باید دنبال شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه هنر یک معلم موفق توانایی انتقال مطلب است، تصریح کرد: توانایی انتقال دانش، خوش بیان بودن و انتخاب واژه های رسا در انتقال دانسته ها در عصری که برای نویسندگان عادت بود از اسم ها و عناوین غربی استفاده کنند؛ همچنین بیان کردن روان مباحث و مسائل فلسفی از جمله ویژگی های شاخص استاد مطهری بود.
فائزی تاکید کرد: مزیت دیگر جایگاه استاد مطهری احساس مسئولیت ایشان بود و تمام عمرش به معلمی گذشت؛ چه در کلاس ها و بیان شفاهی دروس و چه آثار قلمی ایشان که در مقام کتابت این دانش را فراهم کرد و این سرمایه امروز در اختیار ماست.
انتهای پیام