به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ساعت ۱۳ الی ۱۵، با تدریس دکتر هادی هاشمی ـ دکترای تخصصی صنایع غذایی و استاد دانشگاه شیراز، بهصورت حضوری در آزمایشگاه بخش صنایع غذایی دانشکده کشاورزی برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۳۷۳۲۲۲۶۰۰ پیام ارسال کنند.
محلولسازی شامل انحلال مادهی حلشونده (جامد، مایع، گاز) در یک حلال است. حلال میتواند آب یا هر مایع دیگری باشد که قابلیت حلکردن حلشونده را داشته باشد. برای انجام آزمایشهای علمی لازم است مقدار دقیق حلشونده در حلال معلوم باشد. تیترسنجی، واکنشهای خنثیسازی و واکنشهای اکسیداسیون و احیا از جمله مواردی هستند که با محلول سازی سروکار دارند.
محلولسازی یکی از ابتداییترین کارها در آزمایشگاه است که لازمه هر آزمایشگاهی است. یکی از فرآیندهای بسیار مهمی که در آزمایشگاههای شیمی انجام میشود محلول کردن مواد شیمیایی است که این کار با استفاده از ماده حل شونده و ماده حلال اتفاق میافتد. در واقع موادی که در این فرآیند محلول میشوند با توجه به درصدهای مشخص و تعیین شده رقیق میشوند.
انتهای پیام