دکتر حمیدرضا حافظی ۱۶ اردیبهشت ماه اظهار کرد: این مهم یک موضوع کشوری و مربوط به فرایند واردات دارو و مواد اولیه دارویی و تولید آن در شرکت های دارویی است و تلاش برای رفع آن در سازمان غذا ودارو در حال انجام است.
وی ادامه داد: داروهای بیماران پیوندی به صورت کشوری سهمیه بندی و برای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در نظر گرفته می شود.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به چگونگی بهره مندی بیماران از این داروها گفت: بیماران پیوند عضو باید به معاونت درمان دانشگاه مراجعه و اطلاعات شخصی و داروهای مصرفی خود را در واحد بیماران خاص در سامانه بیماری های نادر ثبت کنند تا سهمیه این داروها از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین و به سازمان غذا و داروی کشور اعلام می شود.
دکتر حافظی به توزیع استانی این داروها اشاره و خاطرنشان کرد: این داروها بر اساس تعداد بیماران هر استان و شهرستان به دانشگاه های علوم پزشکی اختصاص و دانشگاه نیز این داروها را بین داروخانه های منتخب در سراسر شهرستان های تحت پوشش توزیع می کند.
وی با تاکید بر اینکه برخی داروها با کمبود کشوری مواجه است، اضافه کرد: در این مدت با پیگیری های دانشگاه سهمیه اختصاصی برای بیماران پیوندی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در نظر گرفته شده و با رایزنی های معاونت غذا و داروی دانشگاه سهمیه دارو برای این عزیزان در استان تامین شده است.
دکتر حافظی از افزایش سهمیه استان در این بخش خبر داد و افزود: با این افزایش سهمیه، بیماران پیوندی می توانند بدون دغدغه داروهای مورد نیاز خود را از داروخانه های منتخب تامین کنند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان از وجود هشت داروخانه منتخب در شش شهرستان تحت پوشش علوم پزشکی سمنان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر در شهرستان سمنان چهار داروخانه منتخب و در شهرستان های گرمسار و دامغان نیز هر کدام دو داروخانه منتخب برای ارائه خدمات دارویی به بیماران پیوند عضو در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام