رئیس اداره مامایی علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

انجام حدود ۵۳ هزار زایمان طی یکسال در بیمارستان‌های علوم پزشکی شیراز

رئیس اداره مامایی معاونت درمان علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که طی سال گذشته ۵۲ هزار و ۷۵۴ مورد زایمان در بیمارستان‌های تحت پوشش علوم پزشکی شیراز انجام شده است.

دکتر محبت احمدی، جمعه ۱۵ اردیبهشت با تبریک روز جهانی ماما به اعضای جامعه مامایی، اساتید و دانشجویان این رشته، ارایه مراقبت ‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عامل موثر در کاهش مرگ و میر مادران باردار دانست و گفت: اداره مامایی، مسوول تدوین و اجرای برنامه های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی شیراز، احمدی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۹۰۰ ماما در حوزه محیطی و ستادی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز فعالیت دارند، افزود: با تلاش این همکاران در سال گذشته ۵۲ هزار و ۷۵۴ زایمان در بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز انجام شده است.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به برگزاری منظم و مستمر نشست های قرارگاه جوانی جمعیت در این دانشگاه، ادامه داد: بیش از ۹۰ مصوبه این قرارگاه در حوزه معاونت درمان با تلاش همکاران اداره مامایی پیگیری و اجرایی شده است.

احمدی همچنین از راه اندازی پنج مرکز درمان ناباروری در شهرستان های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد در سال ۱۴۰۱ خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۹ هزار خدمت ناباروری در ۱۰ مرکز سطح دو و سه ناباروری در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به زوج ‌های نابارور ارایه شده است.

رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه همچنین از راه اندازی مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز با زیربنای نزدیک به ۱۱۰ متر مربع، با هدف ارایه مشاوره های فقهی، حقوقی، روانشناسی و پزشکی به زوج های نابارور متقاضی خدمات اهدا در سال گذشته خبر داد.

ارایه ۱۳۷ فقره وام درمان ناباروری به زوج های نیازمند، ۱۷۰ مورد عیادت از مادران پرخطر تحت نظر در بیمارستان ها و بلوک های زایمان در راستای پایش اقدامات درمانی، پیگیری روند درمان ۴۱ هزار و ۹۰۰ مادر باردار پرخطر از سوی کارشناسان اداره مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه (MCMC) و برگزاری ۳۰ دوره آموزشی برای کارکنان مامایی از دیگر اقدامات این اداره در سال گذشته است که این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد.

احمدی، موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمارهای مرگ و میر مادران باردار، افزایش شاخص زایمان طبیعی به روش بی دردی و افزایش تعداد زایمان فیزیولوژیک در سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال ۱۴۰۰ را  بیانگر ارتقای کیفیت و کمیّت خدمات مامایی دانست.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402021509080
  • خبرنگار :