حجت الاسلام رضا محمدی چهارشنبه ۱۳ اردیبهشتماه در آیین افتتاحیه طرح ملی اعتلا در دانشگاه آزاد همدان، اظهارکرد: در بدنه دانشگاه، مهم نیست رئیس چه کسی باشد و آن چیزی که حائز اهمیت بوده، عملکرد است و اینکه چه کسی قدر این قشر را میداند و به رفاه استاد و کارمند توجه بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه دو ضرورت در جامعه ما رنگ باختهاند، تصریح کرد: نخستین ضرورتی که وجود دارد اما کمرنگ شده «گفتوگو» است؛ با «گفتوگو» همه چیز حل می شود. صحبت نکردن باعث مشکلات است و ما باید قدرت داشته باشیم با مخاطب ارتباط برقرار کنیم همانطور که سیاسیون خائن دنیا از صحبت نکردن دیگران سوءاستفاده کرده و از این غفلت استفاده میکنند تا اطلاعات یک طرفه را انتشار دهند و مخاطب هم نمی تواند درست و غلط را تشخیص دهد و از این مسأله به خوبی بهره ببرد.
محمدی با اشاره به اینکه دین مبین اسلام در رابطه با چگونگی «گفتوگو» و ویژگیهایش به خوبی آموزش داده و تأکید بر بهروز و صریح صحبت کردن دارد، مطرح کرد: امروز احساس میشود که زمینهسازی بچهها در این حوزه با ما متفاوت است و در وادی دیگری هستند بنابراین طرح «اعتلا» برای ایجاد ارتباط بدنه جامعه و دانشگاه است که در این زمینه باید تلاش خود را انجام دهیم و آگاهی هایمان را ارتقاء بخشیم در واقع تلقی ما از طرح «اعتلا» این است که مجموعه اساتید فرهیخته را در کنار هم جمع کند و به یک نظر مشترک برساند و این افراد را مسلح کند به چیزی که اساتید فکر میکنند، درست است.
وی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای رسانه است و عموم مخاطبان ما در رسانهها هستند و دین به ما در این زمینه تأکید کرده دنیای رسانه را بشناسیم و با زبان این افراد با آنها ارتباط برقرار کنیم، تصریح کرد: نسل امروز کارکردگرا شده است، اگر به بخشی از جامعه امروز مطلبی را ارائه دهید و بگویید که دین گفته است، شاید واکنش خوبی نشان ندهند اما اگر همان مطلب را با مسائل و مفاسد روز دنیا به آنها انتقال بدهیم، حتماً اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد همدان خاطرنشان کرد: در مسأله حجاب به نظر نمیرسد هیچ ایرانی غیرتمندی موافق با بیحیایی باشد، حتی افرادی که ممکن است در ظاهر پوشش مقبول و اسلامی هم نداشته باشند، بهشدت با بیحیایی مخالف هستند و تنها باید در این مسائل با روش کارکردگرایی وارد شد و همه ما باید تغییر مثبت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه دومین مسأله ضروری و مهم انجام «کارهای تشکیلاتی» است، خاطرنشان کرد: ما کارهای بسیاری انجام میدهیم اما جزیرهای هستند، هر کس برای خودش اما در بسیاری از اوقات کارها متناقض است که در این باره نسل امروز معترض میشود که چرا در یک مجموعه افراد صحبتهای متفاوت و متناقضی دارند؟ بنابراین جامعه نیاز به کار تشکیلاتی دارد که بتواند جریان ایجاد شود.
انتهای پیام