با یک تیر دو هدف بزنید

نتایج بررسی جدید نشان می‌دهد که پرورش قارچ‌های خوراکی در نزدیکی درختان می‌تواند غذای میلیون‌ها نفر را فراهم کند و با جذب کربن به کاهش اثرات تغییرات آب‌وهوایی کمک کند.

به نقل از ویفروم، محققان اظهار کردند که رشد قارچ به عنوان یک منبع غذایی انبوه، کاشت درختان را تشویق می‌کند و در عین حال تقاضا برای جنگل‌زدایی را کاهش می‌دهد.

قارچ‌های خوراکی منبع سالم و ارزشمندی از پروتئین، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و سلنیوم هستند همچنین، ماده معدنی دارند که از عفونت‌ها و آسیب سلولی محافظت می‌کنند.

بیانیه مطبوعاتی دانشگاه استرلینگ اسکاتلند نشان داد که پرورش قارچ‌های خوراکی در مجاورت درختان نه تنها می‌تواند غذای میلیون‌ها نفر را تامین کند بلکه می‌تواند اثرات تغییرات آب‌وهوایی را با جذب کربن کاهش دهد.

درختان و قارچ‌ها یک رابطه همزیستی دارند و پرورش قارچ به عنوان یک منبع غذایی انبوه، کاشت درختان را تشویق می‌کند و در عین حال تقاضا برای جنگل‌زدایی را کاهش می‌دهد تا فضایی برای کشاورزی ایجاد شود.

پس از تجزیه و تحلیل داده‌های منتشر شده، محققان دریافتند که می‌توان سالانه ۵.۷۱ تن کربن در هر هکتار را با کشت قارچ‌های اکتومیکوریزای خوراکی در جنگل‌ها جدا کرد و محصول سالانه برای تغذیه تقریباً ۱۹ میلیون نفر کافی است.

قارچ‌ها حاوی تمام ۹ اسید آمینه ضروری هستند که یک پروتئین کامل را تشکیل می‌دهند و از نظر تغذیه‌ای با سایر پروتئین‌های غیر گوشتی مانند لوبیا قابل مقایسه هستند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402021307830
  • خبرنگار : 50105