مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان همدان چهارشنبه ۱۳ اردیبهشتماه در آیین افتتاح این مدرسه بیان کرد: این مجتمع آموزشی ۱۸ کلاسه برای دانشآموزان با ویژگیهای خاص طراحی شده است.
حمید شیرازیانی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی مدرسه اُتیسم همدان از سال ۹۷ آغاز شد، افزود: منابع این پروژه در ابتدا استانی بود سپس بنیاد برکت و مؤسسه خیریه نیکگامان جمشید تهران با پروژه همکاری کردند.
وی با بیان اینکه این مدرسه در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری طراحی شده است، اظهار کرد: بخش سختافزاری مطابق با مقررات ملی ساختمان طراحی شده و تمام ملاحظات در آن رعایت شده است
شیرازیانی ادامه داد: در ساخت مدرسه اُتیسم از نقطه نظرات اداره استثنایی و تیم پزشکی به لحاظ موارد روانشناسی استفاده و مواردی مبنی بر رعایت اختلالات دانش آموزان در پروژه لحاظ شد.
وی با اشاره به اینکه در طراحی پروژه از رنگ خنثی و متریالهای خاص به همراه ملاحظات لازم استفاده شد، گفت: مدرسه اُتیسم همدان با ۱۰ کلاس درس، تجهیزات آموزشی متناسب با دانش آموزان اُتیسم، اتاق تاریک، آب درمانی ویژه تقویت حس لامسه دانش آموزان و اتاق کاردرمانی فیزیوتراپی تجهیز شده است.
شیرازیانی اضافه کرد: این پروژه با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان به سرانجام رسید که ۱۰ میلیارد آن اعتبارات استانی و ملی، دو میلیارد آورده بنیاد برکت و چهار میلیارد آورده مؤسسه خیریه نیکگامان جمشید تهران است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز با بیان اینکه آموزش و پرورش همدان ۴۸ هزار ساعت اضافه تدریس و ۴۰۰۰ کمبود نیرو دارد، گفت: در همدان ۳۷۰ کلاس بالای ۳۸ نفر وجود دارد و ۱۶۰۰ دانش آموز استثنایی در ۵۲ نیرو مشغول به فعالیت هستند.
محمود نقوی با اشاره به اینکه راهانداری مدرسه برای دانشآموزان اُتیسم اقدام ارزشمند و قابل تقدیری است، افزود: همدان در نیروی انسانی حوزه آموزش و پرورش چهاردهمین استان کشور است.
وی با بیان اینکه همدان در رابطه با مدارس استثنایی سومین استان کشور است و وضعیت خوبی دارد، اظهار کرد: در آینده نزدیک ۱۲۰ نفر به نیروهای مدارس استثنایی استان اضافه خواهد شد.
نقوی با اشاره به اینکه همدان باید در حوزه اعتبارات ویژه دیده شود، گفت: به اعتبارات بیشتری در حوزه آموزش و پرورش نیاز است تا مشکلات این حوزه احصاء شود و به استانداردهای لازم برسیم.
انتهای پیام