منوچهر حاتمی با حضور در دفتر ایسنا در کرمانشاه، از تلاش برای رشد و ارتقاء جایگاه ورزش قهرمانی کرمانشاه خبرداد و اظهارکرد: در این راستا با تعدادی از هیاتهایی که در حوزه قهرمانی شاخص هستند، نشستهایی را برگزار و از آنها حمایت بیشتری خواهیم کرد.
وی یکی از راههای رشد و توسعه ورزش قهرمانی کرمانشاه را میزبانی اردوی تیمهای ملی و مسابقات بینالمللی و قهرمانی کشور عنوان کرد و افزود: از آنجایی که در این میزبانیها، نفرات نخبه رشتههای ورزشی مختلف به کرمانشاه خواهند آمد، زمینهای فراهم میشود تا ورزشکاران ما نیز از نظر تکنیکی و تاکتیکی تجربیات بیشتری کسب کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: باتوجه به نقش مهمی که میزبانی مسابقات بینالمللی میتواند در رشد ورزش قهرمانی استان داشته باشد، برای همین پیگیریهایی را برای اخذ میزبانی چند رویداد جهانی و بینالمللی در کرمانشاه آغاز کرده ایم.
وی ادامه داد: مسابقات کونگ فو قهرمانی جهان، مسابقات جهانی بدنسازی، رقابتهای بینالمللی سنگ نوردی، پینگ پنگ و شطرنج از جمله مسابقاتی است که در خواست میزبانی آنها را دادهایم و رایزنیهای نیز در این رابطه انجام شده است.
حاتمی خاطرنشان کرد: از طرفی تاکید داریم که رشتههای قهرمان پرور باید در هر فصل مسابقات استانی در همه ردههای سنی و در هر دو بخش بانوان و آقایان را برگزار کنند، چراکه هرچه مسابقات بیشتر باشد، ورزشکاران و استعدادهای جدیدی شناخته میشوند و باعث رشد آن رشته ورزشی میشود.
وی تاکید کرد: همچنین به همه هیاتهای ورزشی استان تاکید کردهایم که باید همه اعزام ها به مسابقات کشوری را انجام دهند و بهانه نبود بودجه را نیاورند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه این اداره کل امسال حمایتهای مالی خوبی را از هیاتهای ورزشی داشته، اعلام کرد: البته در تخصیص اعتبار به هیاتهای ورزشی شاخصها و آیتم های مختلفی را در نظر گرفتهایم و به هر هیات بر اساس این شاخصها و فعالیتهایی که داشته، اعتبارات تزریق کردهایم.
حق تیمداری نداریم
وی در بخش دیگری از این گفت و گو در پاسخ به سوالی در خصوص مشکلات تیم های لیگی در کرمانشاه هم گفت: امروزه فعالیت در ورزش حرفه ای و تیم داری در دنیا به یک حرفه درآمدزا و اشتغالزا تبدیل شده که صنایع و شرکت های مختلف هم از آن حمایت می کنند.
حاتمی تاکید کرد: متاسفانه عدم حمایت شرکتها و صنایع از تیم داری در کرمانشاه باعث شده تا این نگاه وجود داشته باشد که اداره کل ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش باید به تیم داری ورود کند، درحالیکه در قانون تکلیفی مبنی بر تیمداری بر عهده ما گذاشته نشده است.
وی اضافه کرد: در این شرایط به نظر میرسد که باید یک فضایی در استان ایجاد شود که یک مقام بالادستی، خیرین و صنایع استانی را به سمت تیم داری سوق دهد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: سال گذشته کل اعتبارات حوزه ورزش قهرمانی استان حدود ۷۵۰ میلیون تومان بود که این اعتبار حتی برای خود این حوزه هم اندک است، چه برسد به اینکه بخواهیم با آن به تیم های ورزشی هم کمک کنیم که هزینههای آنها میلیاردی است.
پیگیری برای بازگشت راهیان ادامه دارد
وی در ادامه در خصوص آخرین پیگیری ها برای بازگشت تیم راهیان به لیگ دسته اول فوتبال هم گفت: زمستان سال گذشته که رئیس فدراسیون فوتبال به کرمانشاه آمد، به علاقه مردم این استان به فوتبال و استحقاق آنها برای داشتن یک تیم لیگ دسته اولی فوتبال اشاره شد و رییس فدراسیون هم وعده بازگشت تیم راهیان را داد.
حاتمی تصریح کرد: قطعا حضور یک تیم فوتبال دسته اولی میتواند به ایجاد شادی و نشاط، رونق اقتصادی و گردشگری استان کمک زیادی کند، لذا به همراه مدیرعامل باشگاه پیگیر بازگشت این تیم که به ناحق به لیگ دسته دوم سقوط کرد، خواهیم بود.
وی گفت: ما پیگیریها و حمایتهای خود را از بازگشت این تیم خواهیم داشت و امیدواریم مسئولان ارشد استانی هم دراین زمینه ورود داشته باشند.
پیشبینی حضور ۱۷ کرمانشاهی در بازیهای آسیایی هانگژو
به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست، فرهمند سالافزون معاون توسعه امور ورزش استان نیز بااشاره به جدیتر شدن توجه به ورزش قهرمانی در استان، اظهارکرد: از این پس حمایت از هیاتهای ورزشی شاخص در استان براساس عملکرد آنها در حوزه قهرمانی خواهد بود.
وی ادامه داد: از آنجایی که امسال رویدادهای مهمی همچون بازیهای آسیایی و کسب سهمیه المپیک را در پیش خواهیم داشت، بنابراین از هیاتهایی که احتمال حضور ورزشکار در این مسابقات را دارند، حمایتهای لازم را خواهیم داشت.
به گفته این مسئول، پیشبینی میشود که از استان کرمانشاه ۱۷ ورزشکار در بازیهای آسیایی هانگژو چین حضور داشته باشند.
رؤسای هیاتهای ورزشی کم کار استعفاء کنند
وی در ادامه در خصوص عملکرد هیات های ورزشی استان هم گفت: به منظور بررسی عملکرد هیاتهای ورزشی طی ماههای گذشته بازرسیهای و رصدهایی را انجام دادهایم که نتایج آن حاکی از کم کاری تعدادی از این هیاتها است.
معاون ورزش و جوانان استان افزود: تاکنون کم کاری سه هیات ورزشی در استان قطعی شده که از رؤسای آنها خواسته ایم استعفا کنند و زمینه را برای فعالیت فردی علاقمندتر و دلسوزتر فراهم کنند.
وی در خصوص شاخص هایی که برای بررسی عملکرد هیاتهای ورزشی هم در نظر گرفته میشود، گفت: آمار بیمه شدههای ورزشی، برگزاری مسابقات، اعزام به مسابقات، میزبانیها، فعالیت هیاتهای شهرستانی و ... از جمله این شاخصها هستند.
تیمهای ورزشی به حمایت صنایع نیاز دارند
سالافزون در بخش دیگری از این گفتوگو در خصوص مشکلات تیم داری در کرمانشاه هم گفت: اداره کل ورزش و جوانان تنها میتواند به عنوان یک رابط بین تیمهای لیگی و صنایع و واحدهای تولیدی و مدیران ارشد استان عمل کند، چراکه ما اعتباری برای حمایت از تیمهای ورزشی نداریم.
وی افزود: در سایر شهرهای کشور برخی صنایع مانند پتروشیمیها به حوزه تیم داری ورود کردهاند، اما در کرمانشاه این کار را انجام نمیدهند و ماهم نمیتوانیم آنها را مجبور کنیم که این کار را انجام دهند.
معاون ورزش و جوانان استان اضافه کرد: صنایع و واحدهای تولیدی در قبال تسهیلاتی که در استان می گیرند، باید به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند که در این زمینه مسئولان ارشد استان باید این مسئله را به آنها گوشزد کنند.
انتهای پیام