افرا جبارزارع به ایسنا گفت: نمایش «بیوههای غمگین سالار جنگ» نوشته محمدامیر یاراحمدی و داستانی از زندگی سه هَوو را روایت میکند که برای حفظ اموال همسر مرحومشان، مجبور به مخفی کردن مرگش در بین مردم شده و برای ادامه این بازی، به تحمل اجبارها و چپاولهای پیشکار خانه مجبور میشوند.
او ادامه داد: دلیل اصلی انتخاب این متن در ابتدا دیالوگنویسی جذاب و گرهافکنیهای نویسنده و دغدغهمندی اجتماعی او نسبت به زنان بود و جذابیت اینکه سه کاراکتر علیرغم اینکه بهشدت باهم تفاوت دارند، ولی باوجود تمام این تفاوتها و تناقضها، مجبور به زیست در کنار یکدیگر هستند.
این کارگردان گفت: درواقع نمایش «بیوههای غمگین سالار جنگ» روایت سه زن، سه همسر و سه بیوه است که برای بقا و ادامه حیات تلاش میکنند، گاه میجنگند، گاه تخریب و گاه توطئه میکنند.
جبارزارع افزود: این نمایش، برشی از تاریخ ایرانزمین است اما ما نمیدانیم در کجا و در چه زمانی رخ میدهد و گویی تکتک این آدمها در زمان و مکان و هیاهوی خودشان گمشدهاند. این نمایش «بیوههای غمگین سالار جنگ» غمگین نیست و مانند زندگی، غم و شادی را توأمان دارد و کاراکترها در کنار هم زیست میکنند.
او با بیان اینکه در دراماتورژی متن و انتخاب نام نمایش، دخالتی صورت نگرفته و تماماً از نمایشنامه امیریاراحمدی استفادهشده است، گفت: ما در پرداخت و ساخت اجرا بهواسطه متن، کاراکترها را با برداشت و تحلیل خودمان پرداخت کردیم و اجرا ترکیبی از سبک مینیمان و گروتسک با بازیهایی در سبک رئالیسم جادویی است.
کارگردان نمایش «بیوههای غمگین سالار جنگ» بیان کرد: در این نمایش، نفیسه رازی، مریم بهروز، شادی تیموری، علی مهدیزاده و رضا محمدیان با ایفای نقش پرداختهاند، تهیهکننده آن مرجان بهرام است، علی مهدیزاده و نگین مظاهری دستیاران کارگردان و سارا سهیلی بهعنوان منشی صحنه حضور دارند.
جبارزارع افزود: این اولین اجرا از نمایشنامه نمایش «بیوههای غمگین سالار جنگ» در اصفهان است اما در سال ۹۵ سه تک اجرا از این متن توسط گروه پارکینگ به کارگردانی شهابالدین حسینپور در مجموعه فرشچیان به روی صحنه رفته بود.
به گزارش ایسنا، نمایش «بیوههای غمگین سالار جنگ» تا سوم خردادماه هر شب ساعت ۲۰:۴۵ در تالار هنر، واقع در خیابان لاله جنوبی، انتهای خیابان قدس، پارک لاله، تالار هنر، سالن تماشا به روی صحنه است و علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت گیشه ۸ مراجعه کنند.
انتهای پیام