دکتر مصطفی یوسفی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت استارتاپها در پروسههای آموزشی گفت: یکی از فعالیتهای جدی دانشگاه علمی کاربردی برگزاری رویدادهای استارتاپی است به این صورت که اساتید، دانشجویان و افرادی که حول یک موضوع ایده دارند بتوانندآنها را با هم اندیشی با سایر اساتید و دانشجویان به اشتراک گذاشته و پس از تکمیل و رفع نواقص به صاحبان شغلی و صنعتی آن نیز ارایه کنند.
وی با تاکید بر نقش استارتاپ ها در رشد آموزشی ادامه داد: حضور در این برنامه ها و طرح ایده ها از چند جهت به رشد آموزشی و تولید علمی و عملی دانشجویان کمک می کند، دانشجویان علاوه بر آموخته ها و مهارت های علمی یاد می گیرند که چگونه ایده های خود را به صنعت و بازار مربوط به آن معرفی کنند. از سوی دیگه استارتاپ ها این امکان را برای بازارهای کار هم فراهم می آورند که ایده های نو را با هزینه هایی پایین شناسایی کرده و ایده های دریافتی را عملیاتی کنند و راندمان تولیدات خود را افزایش دهند و اقتصاد پایاتری ایجاد کنند.
وی با اشاره به فعالیت های استارتاپی دانشگاه علمی-کاربردی افزود: با هدف افزایش کارآفرینی و ارایه محصول و خدمات جدید برای دانشجویان دانشگاه استارتاپهای مختلفی در استان با موضوعاتی نظیر بازاریابی، اینترنت و محصولات خوراکی، صنعتی، فرهنگی و خدماتی به صورت جدی در پیش گرفته است.
وی ادامه داد: با مشارکت مرکز علمی کاربردی ایران فریمکو که در حوزه بتنی فعالیت دارد دو رویداد استارتاپی خوب در خصوص بتن اجرا شد که به صورت عملیاتی مدیران کارخانه هم حضور داشتند و باعث شد ایده های داده شده در خط تولید پیاده شوند.
ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: در حوزه صنعت خودرو نیز مرکز آذین خودرو رویداد خوبی را با جوایز ارزنده برگزار کرد. همچنین مرکز قطعه سازان میثاق هم در دو رویداد مشارکت فعالی داشت که به صورت جدی دنبال می شود.
وی ادامه داد: فعالیت دانشگاه در جهت افزایش مهارت افزایی در حوزههای خدماتی و فرهنگی و غیرصنعتی هم اقدام به برگزاری استارتاپ نموده است. سال گذشته با همکاری مرکز مشکات ولایت که در حوزه قرآنی عمل می کند در خصوص المان های شهری قرآنی استارتاپی داشتیم که استقبال خوبی از آن به عمل آمد. رویداد های دیگری هم برنامه ریزی کرده اند که به فراخور شرایط اطلاع رسانی خواهد شد.
رویداد استارتاپی متاورس به زودی برگزار خواهد شد
یوسفی با اشاره به همگام بودن این استارتاپ ها با تحولات روز و تکنولوژی های پیشرفته گفت: استارتاپی در خصوص موضوع متاورس و هوش مصنوعی که موضوع روز جهانی است با همکاری مرکز خانه کارگر ساوجبلاغ و سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری فردیس و پارک علم و فناوری استان البرز برنامه ریزی شده که در ۲۲ تیر ماه سال جاری برگزار میشود. ایده های در خور توجهی توسط دانشجویان و اساتید معرفی شده که امیدواریم با حضور و استقبال افراد صاحب نظر بازار کار و داوری، ایده هایی که به اقتصاد و خلق ثروت منجر می شوند حمایت مادی و معنوی شوند.
یوسفی در خصوص محورهای این رویداد افزود: بلاکچین، شهر هوشمند، مدیریت پسماند، جذب مشتری در علم داده، فناوری نوین معماری و شهرسازی از محورهای مهم این استارتاپ است.
وی در خصوص اثربخشی استارتاپ ها برای دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی گفت: این رویدادها کمک جدی و موثری برای دانشجویان در جهت معرفی ایده ها و ارایه محصول و خدمات جدید است.
وی با اشاره به فعالیت های دانشگاه در خصوص گرامیداشت رشته ها و برگزاری آیین ها و همایش های تقدیر و تشکر از صاحبان ایده و اساتید ممتاز عنوان کرد: دانشجویان باید بدانند موضوع تکریم و اکرام هنرمند، اساتید، فعال اقتصادی سالم و کسی که دارای مهارت و اشتغالزایی است برای دانشگاه مهم بوده و نقطه کانون توجه ماست از این رو دانشگاه تلاش کرده مناسبت های شغلی و آموزشی مثل روز معمار، روز خبرنگار و.. با تقدیر و برگزاری مراسم مورد توجه قرار دهد.
وی با تبریک فرا رسیدن روز معلم به اساتید و مدرسین دانشگاهی کشور مخصوصا اساتید دانشگاه علمی کاربردی گفت: اساتید این دانشگاه علاوه بر علم مهارت را هم به دانشجویان خود یاد می دهند. این اساتید علاوه بر مدارج علمی و مقالات پژوهش، در حوزه کاریشان بسیار متبحر هستند و علاوه بر این با شاغل بودن در رشته خود مهارتهای تجربی را هم به دانشجویان خود آموزش می دهند.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال رشد تولید و مهار تورم افزود: یکی از زمینه های رشد و تولید در اختیار داشتن افراد خبره و کاردان است که بتوانند تولید بهتر و راندمان بالاتر اقتصادی را رقم بزنند که این امر با آموزش مهارتی و تجربی امکان پذیر است.
وی با اشاره به رسالت و شعار دانشگاه علمی کاربردی گفت: شعار دانشگاه این است که تمام آموزش ها باید به اشتغال منجر شود. باید طوری فرآیند های آموزشی دانشگاهی را پیش ببریم که زمینه های اشتغال و آمادگی برای ورود به بازار کار و کارآفرینی را هم فراهم کنیم.
انتهای پیام