حجتالاسلاموالمسلمین محمدرضا حیدری ۱۲ اردیبهشت در دیدار با آیتالله سعیدی با ارائه گزارشی از فعالیتها عنوان کرد: حدود ۷ ماه است که در خدمت کانونهای مساجد قم هستم و در این مدت برنامههای مختلفی را مبتنی بر راهبرد ترسیم کردهایم.
وی با بیان اینکه در این مدت توانستیم برنامههای مختلفی را در ساحتهای هویت بخشی، ساماندهی و توانمندسازی، شبکهسازی و همافزایی تعریف و اجرا کنیم، افزود: آموزشهای هشتگانه، عضویت در یکی از انجمنهای تخصصی، حضور در برنامههای تد (همافزایی و انتقال تجارب) و مشارکت در عملیات مشترک بین کانونی، چهار مرحلهای است که در حال انجام است.
وی با اشاره به تشکیل انجمنهای تخصصی گفت: انجمن تخصصی سرود به عنوان برند کانونهای مساجد تشکیل و ساماندهی شده و با حمایت و هدایت و نظارت از ۱۲۰ گروه سرود فعال در کانونهای مساجد قم تا امروز ۵۰ گروه سرود ذیل این انجمن ساماندهی شدهاند.
دبیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه یکی از عملیاتی که دغدغه ستاد کانونهای مساجد و مدیران در استان بود بحث کادر نوجوانان است، اضافه کرد: بحث تشکیل کادر نوجوان در کانونهای مساجد با استقبال مواجه شد و تا امروز موفق به کادرسازی در ۱۲۰ کانون شدهایم که شامل ۱۴۰۰ نوجوان مسجدی فعال میشود.
وی بیان کرد: تعداد قابل توجهی از این ۱۴۰۰ نفر نیز از کانونهای مناطق کم برخوردار هستند و این فرصت را غنیمت میشماریم چرا که این مناطق در حوزه انقلاب اسلامی نقشآفرینی چشمگیری دارند.
وی ادامه داد: بعد از ساماندهی این ۱۴۰۰ کادر نوجوان، پیوست هایی را در ساحتهای مختلف مبتنی بر منویات رهبر معظم انقلاب برای این برنامه تعریف کردیم، از جمله پیوست تحصیلی، پیوست تهذیب، پیوست مطالعه و کتابخوانی، کارورزی تشکیلاتی، ورزش، اردو و هستههای تربیت محور و غیره که میتواند در راستای اعتلا و ارتقا کانونها و فعالیتهای آنان موثر باشد.
حیدری با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف تشکیل کادر نوجوان در کانونها هویت بخشی به نوجوانان بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب بود، بیان کرد: امیدواریم بر اساس برنامهریزیهای انجام شده بتوانیم مدیران فرهنگی تراز انقلاب را در سطح ملی و استانی برای آینده در مسجد تربیت کنیم.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم ادامه داد: برگزاری اردو، اعتکاف، همایش، کلاسهای تخصصی و حضور میدانی در مساجد و کانونها از جمله برنامههای تربیتی است که برای کادر نوجوان کانون در نظر گرفته و اجرا میشود.
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۵۰ بازدید از کانونها داشته و با امام جماعت و کادر کانون جلسه برگزار کردهایم، اظهار کرد: همچنین هر هفته کادر نوجوان کانون به همراه مدیر کانون و امام جماعت مسجد به محل ستاد کانونهای مساجد دعوت شده و جلسات هم اندیشی برگزار میشود.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم به حمایتهای ستاد از کانونها اشاره کرد و گفت: طی ۱۰ سال گذشته کانونهای مساجد تجهیزاتی دریافت نکرده بودند اما در این مدت توانستیم با استفاده از اموال مازاد دولتی و بر اساس قوانین تعریف شده دومرحله اهدای تجهیزات به کانونها داشته باشیم که مرحله سوم نیز در حال برنامهریزی است ضمن اینکه این حمایتها بر اساس نظام ارزشگذاری انجام میشود.
انتهای پیام