منصور خزایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مبارزه شیمیایی با علف های هرز به عنوان یکی از عوامل محدودکننده در دستور کار کارشناسان شبکه مراقبت و پیشآگاهی شهرستان قرار گرفته که در همین رابطه در سطح ۵۰۰۰ هکتار از اراضی غلات آبی و دیم شهرستان به منظور کنترل علف های هرز سمپاشی انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به آغاز عملیات مبارزه علیه سن غلات در مزارع فامنین گفت: سطح زیرکشت امسال غلات شهرستان ۵۰ هزار و ۳۳۰ هکتار بوده که از این میزان، ۳۹ هزار ۳۰۰ هکتار به سطح زیرکشت گندم شامل ۳۸۰۰ هکتار گندم آبی و ۳۵ هزار ۵۰۰ هکتار به گندم دیم اختصاص دارد ضمن اینکه ۱۱ هزار و ۳۰ هکتار از مزارع غلات نیز زیر کشت جو دیم و آبی رفته است.
خزایی سطح زیرکشت جو آبی شهرستان را ۳۹۳۰ هکتار و جو دیم را ۷۱۰۰ برشمرد و اضافه کرد: تاکنون سمپاشی علیه آفت در مرحله سن مادر در سطح ۱۹ هزار هکتار از مزارع غلات شهرستان محقق شده است.
وی بیان کرد: نخستین ریزش سن غلات در ششم فروردینماه سالجاری در مزارع روستای حسام آباد مشاهده شد که اطلاع رسانی های لازم در این رابطه بلافاصله توسط کارشناسان بخش دولتی و خصوصی انجام گرفت.
خزایی در پایان گفت: به منظور حفظ محصول استراتژیک گندم و جو از تمام ظرفیت کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی، تعاونی های تولید، کارشناسان جهش تولید و بسیج مهندسین استفاده خواهیم کرد تا سطح مبارزه قابل قبولی در زمینه کنترل آفت سن غلات داشته باشیم.
انتهای پیام