به گزارش ایسنا، دکتر هادی خانمحمدی، مدیر برنامهریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه علامه طباطبائی ضمن بیان این مطلب گفت: یکی از فعالیتهایی که در معاونت آموزشی این دانشگاه انجام میشود، امور مربوط به دبیرخانه هیئت ممیزه دانشگاه است که شامل پروندههای ارتقا، تبدیل وضعیت و ترفیع سالانة اعضای هیئت علمی است. با توجه به ابلاغیه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) در مورد قانون جهش علمی، ترفیع اعضای هیئت علمی در سال جدید حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: تمهیداتی در مورد اصلاحیه ماده ۵۳ آییننامه استخدامی، مربوط به پایه تشویقی اعضای هیئت علمی که از سوی وزارت عتف به دانشگاه ابلاغ شد و از سال جاری قابل اجرا است، انجام گرفته است و در نظر داریم بخشی را در سامانه مجازی ترفیعات، به این امر اختصاص دهیم.
دکتر خانمحمدی ادامه داد: فرایند ارتقا بدین صورت است که پس از ارسال پروندهها از دانشکدههای تابعه به دبیرخانه هیئت و بررسی آنها توسط کارشناسان، مدارک و مستندات متقاضی در کمیسیونهای تخصصی که هر هفته برگزار میشود، مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت موافقت، به هیئت ممیزه دانشگاه ارجاع خواهد شد. بر اساس تخصص اعضای هیئت علمی و ماهیت دانشکدههای تابعه، کمیسیونهای تخصصی به ۴ گروه تقسیم شده است.
مدیر برنامهریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه اعضای هیئت ممیزه متشکل از نمایندگان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، نمایندگان دانشکدههای تابعه و منتخبان رئیس دانشگاه هستند، افزود: جلسات هیئت ممیزه به صورت ماهانه برگزار می شود ولی با توجه به حجم پروندهها به صورت فوقالعاده نیز تشکیل میشود. چنانچه متقاضی به رأی هیئت ممیزه مبنی بر عدم احراز شرایط معترض باشد، مجاز است ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ رأی، اعتراض خود را به صورت مکتوب به دبیرخانه هیئت ارجاع دهد و هیئت نیز موظف است پرونده را دوباره بازبینی کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، این استاد دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: بررسی پروندهها در سال گذشته از سرعت بالایی برخوردار بوده است و از ۶۲ پرونده مورد بررسی در جلسات هیئت ممیزه، ۵ نفر به مرتبه استادی و ۱۸ نفر به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کردند و به ۱۹ نفر هم با توجه به آییننامه داخلی دانشگاه، پایه تشویقی اعطا شد. در مجموع ۷۶ درصد از تقاضاهای ارتقای اعضای هیئت علمی در سال ۱۴۰۱ مورد موافقت قرار گرفته است.
انتهای پیام