مدیرکل محیط‌زیست گلستان: 

۷۰ درصد پست سازمانی محیط‌بانی گلستان خالی است/ کاهش ۸۰ درصدی حریق

مدیرکل محیط‌زیست گلستان گفت: ۷۰ درصد پست‌های سازمانی محیط‌بانی در گلستان خالی است و هر محیط‌بان به جای سه نفر فعالیت می‌کند.

محمدرضا کنعانی امروز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت در آیین بهره‌برداری از تجهیزات اطفای حریق اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در استان گلستان حائز اهمیت است پیشگیری و اطفای حریق‌های احتمالی در گلستان است.

وی افزود: نیاز است در پارک ملی گلستان و دیگر نقاط تحت مدیریت محیط‌زیست اقداماتی برای پیشگیری و اطفای حریق‌های احتمالی انجام شود،  پارک ملی گلستان طی سنوات گذشته دارای یک شبکه اطفای حریق بود که نیاز به بهسازی و نوسازی داشت.

مدیرکل محیط‌زیست گلستان ادامه داد: از سال ۱۳۹۸ تا سال ۱۴۰۱، ۶۰ میلیارد ریال برای توسعه شبکه اطفای حریق در پارک ملی گلستان هزینه شد اما سایر مناطق تحت مدیریت ما اعم از هیرکانیا، جهان‌نما، لوه و امثال آن فاقد شبکه اطفای بود که این دغدغه در سفر رئیس جمهور به گلستان مطرح شد و اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی برای ایجاد شبکه اطفای حریق در سایر مناطق تحت مدیریت محیط‌زیست در گلستان اختصاص یافت.

کنعانی با بیان اینکه در حال حاضر تجهیزات‌ اطفای حریق خریداری شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ درصد اعتبارات اختصاص یافته سفر رئیس جمهور به گلستان برای تامین‌ تجهیزات اطفای حریق تخصیص یافته است، همچنین برای تکمیل شبکه اطفای حریق مناطق تحت مدیریت محیط‌زیست ۱۰ میلیارد دیگر اعتبار نیاز است که به عنوان یکی از مطالبات در سفر دوم رئیس جمهور مطرح خواهیم کرد.

وی متذکر شد: با وجود شرایط اقلیمی نامطلوب و خشکسالی حریق های گلستان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۸۱.۶۸ درصد کاهش یافته و این آمار در پارک ملی گلستان کاهش ۹۲.۵ درصدی داشت.

مدیرکل محیط‌زیست گلستان با بیان اینکه ۷۰ درصد پست‌های سازمانی محیط‌بانی در گلستان خالی است و هر محیط‌بان به جای سه نفر فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: ۱۲۵ محیط‌بان در گلستان فعالیت می‌کنند و وقتی یک ‌آتش‌سوزی اتفاق بیفتد تعداد نیروی انسانی پاسخگو نیست و در این شرایط همیشه بسیج و نیروهای مردمی پای کار آمدند که جای قدردانی دارد.

کنعانی با اشاره به اینکه از ظرفیت چهار و ۵۵۰ نفر ساعت نیروی بسیج در قالب پیشگیری و به عنوان دیده‌بان آتش قبل از وقوع حریق استفاده کردیم، بیان کرد: همچنین از ظرفیت چهار هزار و ۲۰۰ نفر ساعت سمن‌های مردمی در پارک ملی گلستان و دو هزار نفر ساعت در سایر نقاط استفاده شد.

وی از تشکیل پهنه‌بندی وقوع حریق در پارک ملی گلستان خبر داد و یادآور شد: نقاط بحرانی براساس آتش‌سوزی ۴۰ سال گذشته مشخص شده و سناریوهای مقابله با حریق در محیط زیست گلستان طراحی شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402021005312
  • خبرنگار : 50491