سید محسن حمزه لو، مدیرکل راه و شهرسازی استان در این مراسم گفت: برای اجرای این طرح یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
حمزهلو افزود: اجرا و بهرهبرداری از این طرح موجب تبدیل راه فرعی به راه اصلی چهارخطه، ایمن ساز و کاهش تصادفات و اصلاح هندسی مسیر، حذف نقاط حادثه خیز و تسهیل سفر میشود.
وی با اشاره به اطلاعات فنی طرح، بیان کرد: برای این مسیر ۲۰ دستگاه آبرو یک متری، یک دستگاه آبروی ۱۰ متری و یک دستگاه دوربرگردان پیشبینی شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی بیان کرد: راه محور توسعه و یکی از عوامل توسعه استان به شمار میرود و توسعه فعالیت کارگاههای راهسازی زمینه توسعه استان را فراهم میکند.
حمزهلو گفت: وجود پایانههای مرزی در آذربایجانغربی فرصتی برای توسعه راههای استان است و باید از این ظرفیت نهایت بهرهبرداری صورت گیرد.
وی افزود: در حال حاضر ۳۶ کارگاه راهسازی در راستای توسعه راههای ارتباطی در سطح محورهای استان در حال فعالیت هستند.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: طی یک سال گذشته ۱۲۳ کیلومتر راه و بزرگراه در این استان به بهرهبرداری رسیده و در برنامه داریم طی امسال این میزان به حدود ۲۰۰ کیلومتر برسد.
حمزهلو بیان کرد: پروژههای عمرانی یک کار تیمی است و با تلاش همه جانبه میتوان مسیر توسعه را هموار کرد.
حجت الاسلام علی مرادی، امام جمعه شاهین دژ نیز در این مراسم گفت: توسعه راه موجب امنیت و ایمنی مسیرهای تردد میشود و توجه به این امر نیز حائز اهمیت است.
حسن همتی نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: ایجاد عدالت و توسعه مناطق محروم مورد توجه بوده و ت سعه مسیرهای ارتباطی موجب تحقق این امر میشود.
انتهای پیام