آب چهارمحال و بختیاری کاملا سالم بوده و نیترات بالاتر از حد مجاز نیست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: سلامت آب شرب خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است، هیچ‌گونه آلودگی در آب شرب شهرکرد و سایر شهرستان‌ها وجود ندارد، مردم شهرکرد سال‌ها از آب چشمه کوهرنگ استفاده می‌کردند که با تغییر منبع، گاهی آب با ذائقه آن‌ها سازگار نیست و احساس می‌کنند که سلامت آب دچار مشکل شده است، نیترات آب شرب در هیچ جای استان بالاتر از حد مجاز نیست.

علی احمدی ۹ اریبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری به‌مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه مصرف سوسیس و کالباس به‌صورت معمولی سرطان‌زا نیست، اظهار کرد: اگر این مواد غذایی آلوده باشند و همچنین در طولانی مدت مصرف شوند، برای سلامتی مضر هستند و به خودی خود بیماری‌زا نیستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه سال گذشته ۱۸ تن مواد غذایی آلوده در این استان جمع‌آوری شد، عنوان کرد: یکی از وظایف مرکز بهداشت نظارت بر سلامت محصولات خوراکی و بهداشتی عرضه شده است.

وی در خصوص سلامت آب شرب در چهارمحال و بختیاری، گفت: سلامت آب شرب خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است، در قطعی آب تابستان سال گذشته چند هزار نمونه برای سنجش کیفیت آب شرب در شهرکرد انجام شد، هیچ‌گونه آلودگی در آب شرب شهرکرد و سایر شهرستان‌ها وجود ندارد، مردم شهرکرد سال‌ها از آب چشمه کوهرنگ استفاده می‌کردند که با تغییر منبع، گاهی آب با ذائقه آن‌ها سازگار نیست و احساس می‌کنند که سلامت آب دچار مشکل شده است.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: آب شرب در شهرکرد فاقد هر گونه آلودگی است و برای سلامتی مضر نیست، نیترات آب شرب در هیچ جای استان بالاتر از حد مجاز نیست و هیچ گزارشی مبنی بر آلودگی آب در استان نداشتیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه اجرای طرح پزشک خانواده از سال ۱۳۸۲ کلید خورد، خاطرنشان کرد: تا آغاز به‌کار دولت سیزدهم ۶۵۰ هزار نفر از این طرح بهره‌مند بودند، نظام ارجاع در ابتدای سال ۱۴۰۰ در استان اندک بود که در پایان سال به ۷۰۰۰ ارجاع الکترونیکی رسید.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402020904865
  • خبرنگار : 50250