ارسلان خالدیفر ۹ اریبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه بهمناسبت هفته سلامت با بیان اینکه اصحاب رسانه نقش بی بدیلی در اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در حوزه بهداشت و درمان دارند، اظهار کرد: برای انتخاب معاونان خود تحت فشار سیاسی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نبودم و انتصاب معاونان بر اساس توانمندی و انگیزه صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تاکید بر اینکه منکر وجود مشکلات در حوزه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری نیستم، گفت: بیشتر این مشکلات به محرومیت تاریخی استان بر میگردد، اما در تلاشیم تا مشکلات مرتفع شود.
وی با بیان اینکه اعمال جراحی تخصصی پیچیده در چهارمحال و بختیاری در حال انجام است، خاطرنشان کرد: عمل پیوند کبد برای اولین بار در منطقه غرب کشور در این استان توسط دکتر رحیمی انجام شد، بهدنبال فراهم کردن زمینه انجام جراحی پیوند مغز استخوان در این استان نیز هستیم.
خالدیفر افزود: با اقدامات صورت گرفته توسط دولت سیزدهم در بحث بیماری کرونا با تزریق واکسن فوتیها به حداقل رسید، حدود یک میلیون و ۸۱۴ هزار دوز واکسن کرونا در چهارمحال و بختیاری تزریق شد که این یک کار بسیار بزرگ محسوب میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۳۱هزار بازدید بهداشتی از اصناف و توزیعکنندگان اقلام خوراکی و بهداشتی در این استان انجام شد، یادآور شد: در همین راستا ۱۸ هزار تن مواد غذایی فاسد جمعآوری شد.
وی با اشاره به اینکه ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری برای حوزه بهداشت و درمان مصوب شد، عنوان کرد: این اعتبارات معادل ۲.۶ درصد مجموع اعتبارات مصوب سفرهای ریاست جمهوری به استانها برای دانشگاههای علوم پزشکی است.
خالدیفر افرود: در حال حاضر ۱۷۵ پروژه فعال در حوزه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، تکمیل طرح الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد جزو اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است که در صورت تامین و تزریق اعتبار مورد نیاز این طرح تا پایان سالجاری به سامان خواهد رسید، با تکمیل این طرح ۲۲۰ تخت به تختهای بیمارستان هاجر افزوده خواهد شد، استقرار دستگاه رادیوتراپی برای بیماران سرطانی نیز در این طرح توسعه پیشبینی شده و پیش پرداخت برای خرید آن نیز انجام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه سال گذشته ۸۶۰ میلیارد تومان تجهیزات سرمایهای در حوزه درمان به چهارمحال و بختیاری وارد شده است، گفت: در ماههای آینده چند دستگاه ام آر آی و سی تی اسکن وارد استان میشود که این دستگاهها در چند شهرستان بروجن، لردگان، شهرکرد و فارسان راهاندازی خواهند شد و به بهبود خدمات در این حوزه کمک بزرگی میشود.
وی در خصوص احداث بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در مجموعه رحمتیه شهرکرد، اظهار کرد: بهدنبال اخذ مجوز برای رساندن تختهای این بیمارستان به ۱۰۰۰ تخت هستیم، در گام اول درصدد هستیم با کمک یک خیر بخش مادر و کودک این بیمارستان را با ۲۰۰ تخت در رحمتیه احداث کنیم.
وی با اشاره به کمبود نیرو در حوزه بهداشت و درمان، افرود: مجوز استخدام ۱۳۵ نیرو اخذ شده است و درصدد هستیم تا آزمون استخدامی را در اریبهشتماه برگزار کنیم، کمبود پزشک نیز سراسری است، ۱۳۷ پزشک عمومی و ۸۹ پزشک متخصص و فوق تخصص وارد استان و در شهرستانها مشغول به کار شدند.
خالدیفر در پایان با تاکید بر اینکه تعرفهگذاری خدمات پرستاری پس از گذشت ۱۷ سال در دولت سیزدهم اجرایی شد، تصریح کرد: اجرای هر طرحی در ابتدای کار دچار مشکلاتی است، اما در دو نوبت بهصورت علی الحساب مبلغی به حساب پرستاران واریز شد، این اقدام به افزایش انگیزه پرستاران کمک میکند.
انتهای پیام
در صورت تامین اعتبار
طرح الحاقی بیمارستان هاجر تا پایان سال به اتمام میرسد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در حال حاضر ۱۷۵ پروژه فعال در حوزه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، تکمیل طرح الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد جزو اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است که در صورت تامین و تزریق اعتبار مورد نیاز این طرح تا پایان سالجاری به سامان خواهد رسید، با تکمیل این طرح ۲۲۰ تخت به تختهای بیمارستان هاجر افزوده خواهد شد.