حمید حاجینژاد در حاشیه بازدید از کارخانه لینترگیری و پنبه پاککنی شهرستان کاشمر در گفت و گو با ایسنا وجود این واحد تولیدی را از نقاط قوت و ظرفیتهای کم نظیر در شهرستان کاشمر برشمرد.
وی با تأکید بر حفظ این ظرفیتها در شهرستان تصریح کرد: کارخانه لینترگیری کاشمر یکی از محدود واحدهای تولید بذر پنبه در کشور است که بذر اکثر نقاط کشور را تأمین میکند، همین امر موجب میشود مسئولیت همه ما در حفظ و نگهداری این مجموعه چند برابر شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی عنوان کرد: تأمین بذر پنبه اکثر نقاط کشور بر عهده کارخانه لینترگیری کاشمر است.
وی ادامه داد: هدف اصلی ما از این بازدید آگاهی هرچه بیشتر از ظرفیتهای موجود، وضعیت تولید و آشنایی با مشکلات و مسائل و ارائه راهکار در راستای رفع مشکلات تولید اینگونه واحدهای تولیدی است.
حاجینژاد گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد تولید بذر داخلی کشور در دو رقم ورامین و خورشید در این منطقه و سایر نیاز توسط شرکتهای دیگر تأمین میشود.
وی اظهار کرد: از دهه ۱۳۷۰ موضوع دلینته کردن بذرهای پنبه در کشور آغاز شد، آن زمان ۴ کارخانه در کشور مطرح بود که کارخانه کاشمر در سال ۱۳۷۶ توسط صنعتگران کشور احداث شد.
وی عنوان کرد: بیش از ۵۸ درصد پنبه در سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر نیز در حاشیه بازدید از این دو واحد تولیدی در گفت و گو با ایسنا نبود تکنولوژی ماشینآلات روز دنیا و مستهلک بودن ادوات کارخانه را از مهمترین مشکلات موجود عنوان کرد.
محمد شجعی افزود: خوشبختانه با وجود تمام مشکلات و کمبودها تولید پنبه در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰ درصد افزایش داشته که این امر جز با از خود گذشتگی و تلاش شبانهروزی پرسنل کارخانه و همراهی مسئولین کشوری، استانی و شهرستان امکانپذیر نبوده است.
وی اظهار کرد: از مسئولین سازمان جهاد کشاورزی تقاضا دارم همانند گذشته همکاری همه جانبه خود را در راستای حمایت و پشتیبانی برای رونق و فعالیت و به روزرسانی دستگاههای فرسوده و پیگیری تخصیص اعتبار این واحدها ادامه دهند.
انتهای پیام