دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران:

نداشتن امنیت شغلی از مشکلات عمده کارگران است

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران یکی از مشکلات عمده تشکل‌های کارگری را نداشتن امنیت شغلی دانست و گفت: تشکل‌های کارگری نه تنها خود امنیت شغلی ندارند بلکه موکلان آنها هم قراردادها را به یک ماه کاهش دادند که این امر به ضرر نظام است.

نصرالله دریابیگی در مراسم گرامیداشت روز کارگر با اشاره به اینکه روزکارگر مختص یک روز نیست، باید هر روز برای رفع دغدغه این قشر زحمتکش اقدام شود، اظهار کرد: کارگران یکی از گروه هایی بودند که نقش ارزنده‌ای هم در پیروزی انقلاب و هم بعد انقلاب در دوران سازندگی داشتند ولی امروز در بدترین شرایط زندگی به سر می‌برند.

وی با اشاره به اینکه کارگر قلب تپنده جامعه است، افزود: نخستین کسی که به زیبایی از قشر کارگر حمایت کرد رسول اکرم بود که به دست کارگر بوسه زد.

این مسئول با اشاره به اینکه باید مهار تورم توسط سه عنصر در کشور به شایستگی پیاده شود، یادآور شد: کار و کارفرما، کارگر و نهادهای کارگری و همچنین دولت به عنوان ناظر بر اجرای قانون خواهد بود .

دریابیگی گفت: آیا رشد تولید، افزایش بهره وری، قطع وابستگی، عدالت واجرای صحیح قانون و حمایت از تولید ملی جز با کار به وجود می‌آید که بی توجهی می‌شود.

 این مسئول خاطرنشان کرد: دولتمردان و کارفرمایان باید به این مسئله توجه کنند که مد نظر مقام معظم رهبری جز حمایت از محرومان، کارگران، مظلومان، بازنشستگان، حمایت از عدالت اجتماعی و تقسیم عادلانه ثروت برای حمایت از رشد و تولید نبوده، نیست و نخواهد بود.

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران تصریح کرد: بعضی می‌گویند افزایش تولید و دستمزد، تورم زا است، همه اقتصاددانان که به نظر اقتصاد اسلامی واقفند معتقدند نقش دستمزد در قیمت تمام شده کمتر از هشت درصد است، مشکل ما قانون هدفمندکردن یارانه است که قانون ۴۰ درصد برای بودجه تولید اجرا نشد.

 دریابیگی یکی دیگر از مشکلات را اجرای قانون ارز ترجیحی برشمرد و خاطرنشان کرد: تحقق سخن مقام معظم رهبری در اتحاد کارفرما و کارگر در سایه دولت برای تحقق رشد اقتصاد و عدالت اجتماعی است.

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران ادامه داد: در شان نظام نیست که کارگر مسلمان، اهل نماز، باحجاب، ولایتمدار، ازخانواده شهدا و درانقلاب زحمت کشیده، امنیت شغلی نداشته باشد این نداشتن امنیت شغلی و اخراج کارگران سبب بسیاری از ناهنجاری ها شده است.

 وی همچنین از فرماندار بابل به عنوان رئیس کمیسیون کارگری شهرستان بابل خواستار کار موقت، قرارداد موقت، اصلاح ماده ۷ عدالت اجتماعی به معنای واقعی در سازمان تامین اجتماعی و رفع بعضی از تبعیض‌ها در سازمان شد.

 دریابیگی با بیان اینکه بازنشسته های کارگر ما حداقل بگیر هستند، گفت: پایه گذار درمان رایگان و الزام آن شخص مقام معظم رهبری بود وامروزبیمه شدگان کارگر حق درمان پرداخت می‌کنند و این در شان سازمان تامین اجتماعی نیست امیدواریم افزایش دستمزد، درمان رایگان و امنیت شغلی در سال ۱۴۰۲ محقق شود.

 انتهای پیام

  • جمعه/ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402020804156
  • خبرنگار : 50490