حمید حاجیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در سال مالی ۱۴۰۱ بنیاد مسکن در راستای اجرای طرح هادی در سطح روستاهای استان برنامه ریزی لازم و مدون را در برنامه قرار داده است.
وی افزود: بعد از اقدامات خوب و در خور شأن روستاییان توسط بنیاد مسکن در سال گذشته امسال نیز پیگیری لازم جهت اجرای طرح هادی در سطح روستاهای استان از محل اعتبارات استانی، ملی و قیر رایگان را در برنامه قرار داده است به طوریکه تا کنون ۳۳ میلیارد و ۹۳۹ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و در سطح ۶۶ روستای استان مصوب شده است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۲۳ میلیارد و ۲۰۳ میلیون تومان دارای تخصیص است که پروژهها از طریق سامانه ستاد به پیمانکاران منتخب واگذار شده و در مرحله اجراست.
حاجی زاده ادامه داد: از محل اعتبارات ملی نیز تا کنون ۱۸.۵۵۱ میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که مبلغ یک میلیارد و ۸۸۳ میلیون تومان برای تهیه طرح هادی و تهیه بافت با ارزش ۵ روستای استان در حال انجام است.
وی افزود: همچنین مبلغ ۱۴,۷۴۶ میلیارد تومان نیز در ۱۸ روستای استان به منظور اجرای طرح هادی در مرحله انتخاب پیمانکار بوده؛ همچنین مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان جهت تکمیل بافت با ارزش روستای نای بند شهرستان طبس اختصاص یافته که در مرحله انتخاب پیمانکار است.
حاجی زاده تصریح کرد: از محل قیر رایگان نیز حدود ۵۶ میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که با هماهنگی فرمانداران، روستاهای دارای اولویت استفاده از این محل شناسایی و پیمانکاران مربوطه از طریق سامانه ستاد انتخاب شدند؛ در همین راستا و با پیگیریهای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و همچنین استاندار و هماهنگی با اعضای شورای نظارتی دستگاههای استان و به ویژه دادستان استان و مدیرکل سازمان بازرسی استان و سایر اعضای شورای نظارتی دستگاههای استان و فراهم شدن امکان جذب قیر بیشتر به صورت تهاتری در سطح استان، سهمیه قیر استان بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشته و مجدد مبلغ ۶۰ میلیارد تومان به سهمیه اولیه استان اضافه شده است.
وی با بیان اینکه پیش بینی میشود بیش از ۱۵۰ روستای استان از این محل منتفع و معابر این روستاها در برنامه آسفالت قرار گیرد، بیان کرد: در نهایت اعتبار کلی مصوب جهت تهیه و اجرای طرح هادی در سطح روستاهای استان ۱۸۰ میلیارد و ۲۹۲ میلیون تومان است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: از این مبلغ ۱۶۸,۲۷۶ میلیارد تومان دارای تخصیص بوده و پیش بینی میشود بیش از ۲۵۰ روستا از این نعمت بهرمند شوند که با همکاری مسئولین و مشارکت اهالی و دهیاری روستاها و همت پیمانکاران بومی استان تا پایان شهریور ماه عملیات اجرایی آن به اتمام خواهد رسید.
حاجی زاده از اهم اقدامات صورت گرفته در سطح روستاها به اجرای جوی و جدول، سنگ فرش معابر و ازاره سازی، اجرای عملیات خاکی، زیرسازی و آسفالت معابر اشاره کرد که متناسب با وضعیت روستاها و عرض معابر و میزان مشارکت اهالی و دهیاری در سطح روستاها تعریف و اجرا میشود.
انتهای پیام