خلیل زاده در گفت و گو با ایسنا با تشریح اقدامات انجام شده در طرح نظارت های بهداشتی ویژه ایام و نوروز و ماه مبارک رمضان با بیان اینکه طرح مذکور از ۱۳ اسفندماه سال قبل شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان، در سطح استان اجرا شد، گفت: در اجرای این طرح ۱۱ هزار ۸۴۴ نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، اعم از رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتل ها و مهمانسراها، بیمارستان ها انجام شد.
وی ادامه داد: بازرسی ها توسط ۱۳۰ نفر از ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۹۰ اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی ( ۴۰ اکیپ ثابت و ۵۰ اکیپ سیار ) در دو شیفت کاری در سطح استان صورت گرفت.
خلیل زاده تصریح کرد: در نتیجه این بازرسی ها علاوه بر ضبط فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی، تعداد ۲۰ مرکز عرضه متخلف نیز با دستور مراجع قضایی پلمب شد.
مدیر کل دامپزشکی استان بیان کرد: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی همچنان ادامه دارد و با متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام