جلیل میرمحمدی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر هم افزایی و همدلی بین سه قوه در مسیر خدمت رسانی به مردم در نماز روز عید فطر، بیان کرد: امروز شرایط کشور از چند بعد حائز اهمیت است. اول اینکه به لطف خدا شرایط کشور در حوزه بین المللی روبه بهبود است. ارتباطات خیلی خوبی که در حال برقراری است به ویژه با کشورهای همسایه به عنوان خط اول دور زدن تحریم ها یک ظرفیت عالی است. بنده فکر می کنم همه بخش ها باید از این ظرفیت به بهترین نحو ممکن استفاده کنند تا بتوانیم از آن به ویژه برای گرهگشایی از مسائل اقتصادی نهایت استفاده را ببریم.
وی در ادامه اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم ضرورت دارد یک همدلی، همکاری، همافزایی و همفکری خوبی هم بین مردم و هم بین مسئولان و هم بین سه قوه ایجاد شود. ما هر زمانی که قصد داریم از متن به بهترین نحو استفاده کنیم متاسفانه برخی از حاشیهها ایجاد می شود که اجازه نمی دهد از فرصت ها بهترین استفاده را کنیم. به جای اینکه با همراهی و همدلی از ظرفیت ها استفاده کنیم برخی از حواشی ما را روبه رو هم قرار می دهد و این رویارویی منجر به تضعیف توان ما میشود. قطعا همه اذعان دارند که در جنگ و دعوا حلوا پخش نمی شود.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: فلذا باید توجه داشته باشیم که این فرصت بسیار مناسب و کم نظیری که امروز در حوزه دیپلماسی برای کشور ایجاد شده مورد خدشه قرار نگیرد. از طرف دیگر خود سران قوا با ظرفیتی که مقام معظم رهبری تحت عنوان شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه برای آنها ایجاد کرده اما متاسفانه خود حضرت آقا نیز خیلی اظهار رضایت از عملکرد این شورا نکردند، باید بتوانند همه اختلاف نظر ها را در این شورا حل و فصل کنند و از این ظرفیت در مسیر حل مشکلات اقتصادی کشور به بهترین نحو بهره ببرند.
وی در ادامه تاکید کرد: از طرف دیگر خود مجموعه قوا به خصوص مجلس و دولت به عنوان دو قوه ای که در هم تنیده هستند جا دارد که خیلی بهتر از این ها باهم تعامل داشته باشند. واقعا مجلس و دولت می توانند خیلی به یکدیگر در مسیر حل مشکلات مردم کمک کنند. برخی از استیضاح ها در مجلس مطرح شده به خصوص استیضاح وزیر صمت به عنوان کسی که ۴ ماه پیش استیضاح وی مطرح و مجدد با رای بالایی ابقا شد، چندان مناسب نیست. مجلس اکنون در استیضاح وزیر صمت بحث خودرو را دنبال می کند.
وی افزود: اعتقاد بنده این است که بیش از ۷۰ الی ۸۰ درصد علت گرانی خودرو به بیرون از وزارت صمت باز می گردد. طبعا زمانی که شاهد کاهش ارزش پول ملی هستیم. متاسفانه نقدینگی یا به سمت دلار، یا سکه، یا زمین و یا خودرو می رود. اکنون شاهد افزایش قیمت زمین، مسکن و اجاره بها هستیم. آیا باید وزیر راه و شهرسازی را استیضاح کنیم؟ زمانی که نرخ دلار بالا می رود، باتوجه به اینکه تولید ۵۰ درصد خودروهای ما ارزبری دارد و باید از خارج قطعات وارد شود، به تبع قیمت خودرو نیز بالا می رود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: این بازار خیلی در اختیار وزیر صمت نیست. یا بحث ممانعتی که از ورود خودروهای کارکرده صورت گرفت خیلی به وزیر صمت باز نمی گردد. نباید این موضع را پای وزیر صمت گذاشت. البته بنده نیز اذعان دارم که برخی از نقاط ضعف وجود داشته و ما باید این نقاط ضعف را اصلاح کنیم. باید کمیسیون صنایع مجلس و مجموعه وزارت صمت پای کار آمده و با مدیریت صحیح بتوانند خیلی از موارد را مرتفع کنند. نقاط ضعفی که در جریان استیضاح وزیر صمت مطرح شد و ایشان قول دادند که در زمان مناسب این نقاط را مرتفع کنند می تواند در شرایط کنونی کمک کننده باشد.
وی در پایان بیان کرد: از اول انقلاب تا به امروز هرکجا که وحدت بوده و همراهی و همدلی در راستای حل مشکلات مردم شکل گرفته نظام موفق بوده و هر کجا که دچار حواشی شدیم و برای یکدیگر چالش ایجاد کردیم نقطه ضعف بوده است. تبعات این نقاط ضعف را مسئولان نمی بینند. بلکه تبعات این نقاط ضعف به مردم منتقل می شود که بارها و بارها با وحدت نشان دادند پای کار نظام ایستادهاند. ما وظیفه داریم با همراهی یکدیگر مسائل و مشکلات مردم را مرتفع کنیم.
انتهای پیام