دکتر موسیالرضا شبیهی امروز جمعه یک اردیبهشت در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از موثرترین راههای نجات محیط زیست و حفظ حیات درختان، استفاده از خدمات الکترونیک است لذا ما در راستای کمک به محیطزیست اقدام به الکترونیکی کردن خدمات کردیم.
وی از راهاندازی سامانه ناب خبر داد و افزود: سامانه ناب با ثبت الکترونیک اطلاعات پرونده سلامت و خدمات ارائه شده در نظام مراقبتهای بهداشتی توانسته مانع از قطع بیش از ۳۵۰ اصله درخت در سال شود.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان؛ سامانه ناب باعث کاهش خطرات ناشی از مواجهه با سرب شده و موجب صرفهجویی بیش از ۶۰ میلیارد ریال در سال در هزینههای شبکه بهداشت و درمان استان گلستان میشود.
شبیهی در ادامه از انجام ۲۳ هزار و ۵۸۹ بازرسی از ابتدای ماه مبارک رمضان در گلستان خبر داد و گفت: این بازرسیها توسط بازرسان مرکز بهداشت استان گلستان از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، کارگاههای قنادی، مساجد و اماکن سطح استان گلستان انجام شد.
وی با بیان اینکه ۲۸۳ بازرس بهداشت محیط استان گلستان در ماه مبارک رمضان بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی،مساجد و اماکن برگزاری مراسمات نظارت بهداشتی داشتند، خاطرنشان کرد: نظارت بر آب شرب در ایام ماه مبارک رمضان انجام شده و در این راستا هفت هزار و ۶۹۸ کلرسنجی گزارش شده که بیش از ۹۰ درصد آنها مطلوب بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان تاکید کرد: در بازرسیهای انجامشده در ماه مبارک رمضان ۳۳۲ امکنه به مراجع قضایی معرفی و ۲۰ امکنه نیز به علت تخلفات بهداشتی تعطیل شد، همچنین یک هزار و ۵۵۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمعآوری و معدوم شد.
انتهای پیام