حمید جهانشاهی، گفت: شناخت وضع موجود و شناسایی دقیق امکانات و قابلیتهای توسعه بخشهای مختلف اقتصادی از مهمترین الزامات نظام برنامهریزی منطقهای است. یکی از اقدامات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در راستای اطلاع رسانی به مسئولین، محققین و دست اندرکاران برنامه ریزی و مطالعات، تهیه گزارش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سالانه استان است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در این گزارش، روند عملکرد بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان، به وسیله شاخصهای کلان اقتصادی – اجتماعی مورد ارزیابی قرارگرفته است.
جهانشاهی تصریح کرد: تهیه گزارشات اقتصادی- اجتماعی سالانه، ضمن ارائه تصویری از تحولات بخشهای مختلف، میزان تحقق اهداف توسعهای استان را فراهم مینماید. لذا گزارشات مزبور نقش موثری در مستند سازی دستاوردهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان ایفا کردده و این امکان را در اختیار مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی قرار میدهد تا با در دست داشتن مجموعهای مدون با درک و بینش مناسبتری فعالیتهای آتی را برنامهریزی کنند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: بر این اساس گزارش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان در سال ۱۴۰۰ در دو بخش و سی و یک فصل به ارزیابی عملکرد مهمترین متغیرهای اقتصادی استان میپردازد. در این گزارش سعی شده آمار حتی الامکان به صورت سری زمانی ارائه شود تا قابلیت نتیجه گیری و تحلیل آن افزایش یابد همچنین از شاخصهای ملی برای ارزیابی جایگاه استان در کشور نیز استفاده شده است.
وی افزود: امید است مجموعه حاضر مورد استفاده مدیران،کارشناسان، برنامهریزان و مسئولین اجرایی استان قرار گرفته و با نظرات و پیشنهادات ارزنده خود، موجبات ارتقاء و بهبود کیفی گزارشهای آتی را فراهم کنند.
جهانشاهی با تقدیر از تمام دستگاههای اجرایی استان در ارائه آمار و اطلاعات دقیق و بهنگام در تدوین این گزارش، افزود: امید است این مجموعه مورد استفاده کارشناسان، برنامه ریزان و مسئولان اجرایی استان قرار گیرد و با راهنماییهای ارزنده خود زمینه اعتلای کیفی گزارشهای بعدی را فراهم آوردند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی یادآور شد: این گزارش در سایت سازمان به آدرس khj.mprog.ir قابل دسترسی و بهره برداری است.
انتهای پیام