محمدرضایی در گفتوگو با ایسنا این طرح را فرصتی برای همافزایی و کاهش وقوع جرم خواند و اظهار کرد: عملیاتی شدن برنامه جامع امنیت تیران و کرون همسو با برنامه عملیاتی توسعه و تعالی قوه قضاییه است.
دادستان تیران و کرون ادامه داد: جلوگیری از زمینخواری، حفظ محیط، سلامت مردم و کاهش دغدغههای اجتماعی در پیشگیری از جرم و حفظ حقوق عامه دنبال میشود.
به گفته وی، واگذاری زمینها و توسعه شهرستان رصد شده تا اینکه حقوق مردم ضایع نشود و فرصت سازی برای افراد سودجوی فراهم نشود.
رضایی مباحث فرهنگی را برای پیشگیری از نگرانیهای اجتماعی مهم خواند و اذعان کرد: نگاه آماری به این حوزه امکان رفع چالش را فراهم نمیکند و باید طرحهای عملیاتی توسط نهادهای متولی ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: پدیدههای شوم اجتماعی پیش از اینکه به یک آسیب و دغدغه و امنیتی تبدیل شود، باید شناسایی و با برنامهریزی و هدفگذاری منسجم کنترل شوند.
دبیر ستاد پیشگیری از وقوع جرم شهرستان تیران و کرون خطاب به نهادهای فرهنگی توصیه کرد از جلسه محوری خارج شوند و با تقویت ظرفیتهای مؤسسات مردم نهاد، نقش مردم را نیز فعال کنند.
وی پیشگیری از سرقت و اعتیاد به مواد مخدر را از دیگر مؤلفههای طرح جامع امنیت اعلام کرد و گفت: شرکتهای انتظام در کنار فرماندهی انتظامی شهرستان در تأمین امنیت شهرکهای صنعتی، دام و طیور و شهرکهای مسکونی و صنعتی در این خصوص همکاری میکنند.
رضایی هدفگذاری و برنامه محوری را مهمترین فرصت برای اجرای طرح عملیاتی امنیت شهرستان اعلام کرد.
انتهای پیام