کمیل خواستان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بحث پروژه فاضلاب قروه درگزین یکی از مطالبات مهم مردمی بود که اعتبار مورد نیاز برای آغاز عملیات اجرایی این طرح تأمین اعتبار شده و بهزودی در ماههای آینده فرآیند عملیات اجرایی این طرح آغاز میشود.
وی افزود: از ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده به پروژه فاضلاب قروه درگزین اعتباری افزون بر ۵۰ میلیارد ریال آن توسط فرمانداری و ۵۰ میلیارد تومان آن توسط نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی تأمین اعتبار شده است.
خواستان با بیان اینکه سال گذشته ماده ۲۳ تصفیه خانه فاضلاب شهری قروه درگزین اخذ و کارهای آن انجام شده است، تصریح کرد: پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر کرفس نیز به عنوان یکی دیگر از دو پروژه مهم تصفیه خانه شهری این شهرستان به علت وصول نشدن اعتبار به صورت پروژه نیمه کاره باقی مانده بود که با پیگیری های انجام شده این طرح دوباره فعال شده و در شهریورماه امسال طرح فوق نیز براساس پیش بینی تکمیل میشود.
وی با بیان اینکه فاضلاب شهری در قروه درگزین می تواند گام رو به جلویی برای موضوع آب های زیرزمینی و سطحی و حتی کشاورزی به شمار آید، یادآور شد: با ایجاد فاضلاب شهری کلیه آب های روان در سطح شهر جمع آوری شده و این موضوع موجب می شود تا بهداشت شهر قروه نیز ارتقای خوبی داشته باشد.
خواستان در ادامه با بیان اینکه اصلاح قنوات شهرستان نتیجه مطلوبی برای کشاورزان به همراه داشته است، افزود: در سال جاری از ۴۳ قنات شهرستان ۳۱ قنات اصلاح و لایروبی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه افزایش بازدهی آب، کاهش هدررفت آن، لایروبی و بازسازی قنوات از جمله نتایج مثبت اصلاح قنوات شهرستان بوده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون فرآیند لایروبی و اصلاح قنات روستای احمدآباد و کمندان به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گرفته ضمن اینکه قنات احمد آباد و کمندان نیز با اعتباری بیش از ۵۰۰ میلیون تومان لایروبی شده است.
خواستان در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ نفر از مشترکین پرمصرف حوزه منابع آب شهرستان مشمول جریمه شده اند، اظهار کرد: به منظور جلوگیری از برداشت بیش از اندازه آبهای زیرزمینی، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۳۴ دستگاه کنتور هوشمند برروی چاههای مجاز شهرستان نصب و ۱۳ حلقه چاه غیرمجاز مسدود و پر شده است.
فرماندار درگزین با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ کیلومتر در شبکه آب شرب شهرستان اصلاحات صورت گرفته که از هدررفت آب جلوگیری و به بهینه سازی آن کمک بسیاری خواهد کرد، گفت: مصرف آب در شهر کرفس سه برابر حد مجاز است و در صورت عدم رعایت الگوی مصرف و همکاری آنها، احتمال کم آبی در فصل تابستان برای شهر کرفس وجود دارد.
انتهای پیام