دکتر محمد حسین شفیعی چهارشنبه ۳۰ فروردین به خبرنگاران گفت: این رویداد استارت آپی با اهداف کار آفرینی، توسعه نوآوری و جذب ایدههای جدید در زمینه "نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی" در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، این رویداد استارت آپی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار میشود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس در ادامه با اشاره به سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در برگزاری رویدادهای شتاب گفت:دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه کار آفرین و محصول محور، تقویت اشتغال و کار آفرینی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده است.
شفیعی اضافه کرد: این رویداد ضمن ایجاد امید و فرصت برای جوانان ایده پرداز، فرصتی برای رشد و توسعه نوآوری نیز است.
او افزود: این رویداد در چهار محور، فرآیندهای تولید محصولات پروتئینی، فرمولاسیون تولید فرآوردههای پروتئینی جدید، افزودنی های طبیعی و بسته بندی ، بازاریابی و فروش(شبکه توزیع محصولات) پیش بینی شده است.
شفیعی با بیان اینکه ایده پردازان تا ۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند تا برای ثبت ایده خود در سایت اقدام کنند اضافه کرد : علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رویداد میتوانند به میدان معلم ، بلوار همت جنوبی، نبش کوچه ۲۳ مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام مراجعه و یا با شماره ۰۷۱۳۶۳۱۰۲۸۳ تماس بگیرند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد فارس افزود: در همین راستا از طرحها و ایدههای برتر برای ورود به فرآیند شتابدهی و سرمایه گذاری شتابدهنده برای تجاری سازی آنها حمایت خواهد شد.
انتهای پیام