رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس با اشاره به وظایف دانشگاه‌ها برای تحقق شعار سال مطرح کرد؛

آمادگی داریم در زمینه تحقق شعار سال وارد عرصه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری شویم

رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس با اشاره به وظایف و مسئولیت‌های دانشگاه ها برای تحقق شعار امسال که از سوی رهبری به عنوان "مهار تورم و رشد تولید" گفت: این دانشگاه می‌تواند در عرصه  صنعت ورود کند و به همین دلیل، آمادگی خود برای ورود به کارهای تخصصی در جهت ارتقاء کیفیت تولید اعلام می‌کنیم.

دکتر فرهاد دانشجو در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «مهار تورم و رشد تولید»گفت: شعار سال به نحوی به مسائل معیشتی مردم مربوط می‌شود. رشد تولید به مهار تورم وابسته است و مهار تورم به افزایش ظرفیت تولید نیاز دارد تا نسبت تقاضا به تولید به نحوی شود که نرخ تورم را بتوان کنترل کرد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه نگاه علمی و تخصصی در تولید بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: از دیدگاه دانشگاهی، تولید علاوه‌بر سرمایه، ثبات و تقاضا به نیز به افزایش کیفیت نیاز دارد. اگر بتوانیم دقت‌تخصصی خوب را از منظر کیفیت در تولید بکار ببریم، مصرف‌کنندگان و مردم به عینه مشاهده می‌کنند که رشد تولید شکل‌گرفته است. 

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند در ارتقاء و رشد کیفیت تولید اثرگذار باشند، خاطر نشان کرد: دانشگاه تربیت‌مدرس، ۱۷ دانشکده تخصصی و فوق‌تخصص، بیش از ۳۵۰ آزمایشگاه تخصصی و فوق‌تخصصی، بیش از ۱۷۶ شرکت دانش‌بنیان دارد و به عنوان یک مرکز تخصصی به حساب می‌آید. این دانشگاه آمادگی دارد که در زمینه شعار سال وارد عرصه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری شود.

دکتر دانشجو ادامه داد: تصمیم‌گیران برای اینکه بتوانند حمایت خود را از رشد تولید بیان کنند به کار علمی نیاز دارند و تولید در هر عرصه‌ای، نیازمند دانش است. دانشگاه تربیت‌مدرس می‌تواند در عرصه  صنعت ورود کند و به همین دلیل، آمادگی خود برای ورود به کارهای تخصصی در جهت ارتقاء کیفیت تولید اعلام می‌کنیم. دانشگاه تربیت‌مدرس، دست همکاری خود را دراز کرده است، امیدواریم که دست همکاری ما گرفته شود و اجازه همکاری و کمک اثرگذار داده شود. به طور قطع، کمک‌هایی که بر اثر تصمیم‌گیری‌ها گرفته می‌شود، می‌تواند مفیدتر باشد.

پروژه ساخت واحدهای دانشگاه ۵ سال زمان می‌برد

وی درباره پروژه ساخت ۵۰۰۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای  هیئت‌علمی دانشگاه تربیت‌مدرس گفت: علاوه بر ساخت حدود ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ واحد مسکونی، موضوع ساخت اماکن رفاهی و فرهنگی در کنار این واحدهای مسکونی مطرح شده است.

رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس گفت: برآوررودها حاکی از این است که ساخت این مجموعه حدود ۴ تا ۵ سال زمان می‌برد. مهم این است که فرایند ساخت این پروژه با یک روال منطقی آغاز شود و نقطه آغازین و پایانی به طور کامل دیده شود. امیدواریم که بتوانیم شروع فرایند ساخت و ساز هرچه سریع‌تر شکل بگیرد.

دکتر دانشجو ادامه داد: ۴ ماه نخست  پروژه ساخت واحدهای مسکونی از اهمیت فراوانی برخوردار است چرا که مسائل و مشکلات اولیه باید پشت سرگذاشته شود که این پرژه طی یک بازه زمانی ۴ یا ۵ ساله به اتمام برسد. امیدواریم که کلنگ این مجموعه طی ۲ یا ۳ ماه آینده زده شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ / ۰۴:۳۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402012915720
  • خبرنگار : 71664