به گزارش ستاد خبری و اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، این کارگاهها که با استقبال فعالان حوزه نشر استان برگزار و به صورت عملیاتی درباره مباحث تولید کتاب و مشکلات این حوزه بحث و بررسی شد.
علی رمضانی پاجی مدرس کارگاه آموزشی تخصصی تولید محتوای کتاب به برخی از چالشهای این حوزه اشاره و خواستار توجه ناشران و فعالان حوزه نشر به مباحث اساسی تولید محتوا شد.
وی با تاکید بر توجه به مقدمه و پیشگفتار در تولید محتوا، افزود: کتابها از دو لحاظ ساختاری و محتوایی مورد بررسی قرار میگیرند و انتظار است که نویسندگان و ناشران برای محتوا وقت بیشتری گذاشته و حساسیت بیشتری داشته باشند.
رمضانی پاجی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی که باید به آن توجه ویژهای شود این است که در صفحه آرایی حساسیتهای لازم را اعمال کنند.
در ادامه استاد زینالعابدین درگاهی مدرس کارگاه ویراستاری در جمع ناشران و نویسندگان، اظهار کرد: ویراستار زمینه ارتقاء یک متن را فراهم میکند.
وی ادامه داد: ناشر باید مقررات قانونی که برای نشر کتاب وجود دارد را به ویراستار و نویسنده متذکر شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه ویراستار یک مشاور برای دفتر نشر است، افزود: متن باید زیر نظر متخصص از یک فیلتر مناسب رد شود در غیر این صورت ناشر روی آن سرمایهگذاری نمیکند.
انتهای پیام