انتشار آثاری از مصطفی رحماندوست و علی موذنی

«علی کوچولو، کمد و ماهی» شامل دو سروده از مصطفی رحماندوست و نمایشنامه «کیسه بوکس» نوشته علی موذنی منتشر شد.

به گزارش ایسنا،  «علی کوچولو، کمد و ماهی» شامل دو سروده از مصطفی رحماندوست، شاعر و نویسنده نام‌آشنای کودک و نوجوان با تصویرگری سارا کثیری در ۳۲ صفحه وزیری با بهای پشت جلد ۷۹ هزار تومان از سوی نشر نیستان به بازار کتاب کودک عرضه شده است.

شعر اول با عنوان «ماهی‌ها با هم» داستانی است که حول مفهوم اتحاد شکل گرفته است. ماهی‌هایی که برای نجات دوستشان از قلاب ماهیگیر دست در دست هم او را به آب می‌اندازند. این مفهوم در کنار ارائه موضوعاتی چون شادی و زیبایی‌های زندگی این قطعه شعر کوتاه را شکل داده‌اند.

رحماندوست اما در شعر دوم با عنوان «علی کوچولو بالای کمد» داستان یک بازیگوشی کودکانه را دستمایه ارائه مفهوم جسارت و تبعات آن با نگاهی کودکانه کرده است. نکته قابل توجه در هر دو شعر این کتاب، ارائه مفاهیم مد نظر شاعر در قالبی غیربازدارنده و مهیج برای مخاطب است. در عین حال شاعر سعی دارد تا با استفاده از عبارات آهنگین و ساده نشاط‌آوری متن را نیز به مخاطب خود منتقل کند.

از مصطفی رحماندوست تاکنون یکصد و شصت اثر به صورت مجموعه شعر برای کودکان و نوجوانان، تالیف و ترجمه داستان‌های کودکان و نوجوانان در ایران و جهان منتشر شده‌ است.

همچنین کتاب «کیسه بوکس» اثر علی موذنی در ۵۲ صفحه رقعی و بهای پشت جلد ۳۵ هزار تومان در نشر یادشده منتشر شده است.

موذنی نویسنده، نمایشنامه‌نویس و فعال حوزه تئاتر و سینما، دارای کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.

موذنی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند و در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته ‌است. 

 در نمایشنامه «کیسه بوکس» مفهوم ذاتی موفقیت دستمایه خلق اثر قرار گرفته است. یک بوکسور که مربی‌اش زمان و انرژی زیادی را برای تمرین دادن او اختصاص داده است ولی درست در بزنگاه مسابقه با همه امیدی که به او می‌رفت، تن به شکست می‌دهد. بوکسور اما در خانه در میان خانواده نیز با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند که مهمترین آنها عدم درک از موقعیت و علاقه اوست. برادر، مادر و پدر او هر کدام در کنار دل‌مشغولی های خود برای وی سودای دیگری در سر دارند و بوکسور جوان در این میان در میدان مبارزه و خانواده توامان موفق شود. موذنی این نمایشنامه را در سال ۱۳۶۷ نوشته است و پیش از این نیز توسط انتشارات نمایش در سال‌های پایانی دهه ۶۰ به مخاطبان عرضه‌اش کرده بود. 

 انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1402012915684
  • خبرنگار : 71573