علی اصغر فاتحی فر در گفتوگو با ایسنا با اعلام این خبر افزود: به دنبال ارائه طرح ارتقای سواد رسانه ای توسط سازمان جهاد دانشگاهی استان به شورای فرهنگ عمومی و ماموریت این شورا به سازمان جهاد دانشگاهی مبنی بر اجرای این طرح در استان، دومین دوره کارگاه دو روزه تربیت مربی سواد رسانه در استان با همکاری دانشگاهها و سایر دستگاههای اجرایی با هدف ارتقای سطح سواد رسانه ای اقشار مختلف برگزار میشود.
وی افزود: طبق مطالعات و بررسیهای انجام شده، دیدگاههایی مبنی بر ضعف در حوزه سواد رسانهای مطرح شد و بر این اساس، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان طرحنامهای در راستای ارتقای سواد رسانهای آماده کرد تا بتوانیم در این رابطه گامهایی برداریم.
وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی در حال حاضر دو ماموریت در حوزه فرهنگ و علم بر عهده دارد، گفت: البته سازمانها، نهادها و ارگانهای دیگری نیز این مسئولیتها را عهدهدار هستند و دیدگاه رهبر معظم انقلاب مبنی بر این است که جهاددانشگاهی در این دو حوزه، کارهای بر زمین مانده را انجام داده و اثربخش شود.
فاتحیفر با بیان اینکه در حوادث اخیر ضعفهای بسیاری در حوزه سواد رسانه به چشم خورد، افزود: جهاددانشگاهی بر حسب توانمندیها و امکانات خود، برخی فعالیتها را در این رابطه شروع کرده و ارتقای سواد رسانهای در سطح جامعه را در دستور کار خود قرار داده است.
وی در ادامه با اشاره به گسترش روزافزون ارتباطات مجازی و همچنین بسط آن در بطن زندگی مردم، گفت: طی سالهای اخیر دریچهای تحت عنوان "فضای مجازی" در جهان ظهور و بروز یافته اما متاسفانه از ارائههای آموزشهای لازم در این رابطه غفلت کردهایم، چراکه برای ورود و فعالیت موثر و مفید در این فضا، دریافت یکسری آموزشها لازم و ضروری است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان با تاکید بر نگاه تخصصی به این حوزه و ارائه آموزشهای لازم در سطوح مختلف به کاربران فضای مجازی، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان محدودیت نیروی انسانی و منابع مالی داریم، اما با توجه به اهدافی که داریم در راستای طرح ارتقای سواد رسانهای گام برداشته و خداوند را شاکریم که گروههای مختلفی کنارمان قرار گرفتند تا بتوانیم فعالیتهای موثری در این رابطه انجام دهیم.
گفتنی است، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در راستای اجرای طرح استانی ارتقای سواد رسانهای با تشکیل کمیته علمی طرح به دنبال تربیت مربی سواد رسانه است تا با استفاده و کمک از مربیان آموزش دیده نسبت به اجرای طرح در مدارس و دانشگاهها در مقاطع سوم دبیرستان و سال اول دانشگاه اقدام کند.
لازم به ذکر است این کارگاه دو روزه روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور اساتید مطرح کشوری و با موضوعات رسانه شناسی، مبانی تحلیل پیامهای رسانه ای، مهارتهای سواد رسانه ای و تفکر انتقادی، آشنایی با طراحی و تولید محتوای رسانه ای، شیوههای اقناعی، رسانه و سبک زندگی، خانواده و امنیت سایبری نوجوان و رسانه و اخلاق کنشگری در شبکه های اجتماعی در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد و دانشجویان، معلمان و سایر علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به آدرس وبسایت جهاددانشگاهی www.jdas.ir مراجعه و یا با لینک مستقیم https://survey.porsline.ir/s/MWv15vL نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
انتهای پیام