این مستندساز فعال و پرکار یزدی در گفتوگو با ایسنا میگوید: مستند ۶۰ دقیقهای «پولیتزر» که در جشنواره عمار حضور یافت و دو مرتبه در سینما فلسطین تهران به نمایش درآمد، خوننامهی ۲۸ شهید نوجوان یزدی در کردستان و دردناکترین واقعه رزمندگان یزدی دوران دفاع مقدس در جبهه غرب کشور است.
وی با بیان این که تحقیقات این کار از سال ۹۵ شروع و ساخت آن در جریان کنگرهی ۴۰۰۰ شهید استان یزد به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد پیشنهاد شد، بیان میکند: فیلمبرداری این اثر علاوه بر کردستان، در اصفهان، تهران و یزد نیز انجام و در نهایت سال گذشته آماده و به اکران گذاشته شد.
به گفتهی ملاحسینی، این مستند تاکنون در استان یزد نیز بیش از پنج هزار مخاطب داشته و هم اکنون اکرانهای خصوصی آن در حال انجام است.
وی که در رزومهی کاری خود در سال ۱۴۰۱ ساخت چند مستند دیگر را نیز داشته است، در این باره اظهار میکند: مستند بلند «دریای کویر» که به زندگی سردار شهید «محمد رفیعی رفیعیان» و نقش تدارکات در تیپ ۱۸ الغدیر یزد پرداخته، از دیگر ساختههای بنده به سفارش مرکز صداو سیمای یزد و کارگردانی و تهیهکنندگی خودم است که در شهرهای یزد و بهاباد و همچنین بهشهر در شمال کشور فیلمبرداری شده است.
این کارگردان یزدی خاطرنشان کرد: مستند ۶۵ دقیقهای «دریای کویر» علاوه بر نمایش در شبکه سیمای یزد، در جشنواره عمار شرکت کرده و در سینما فلسطین تهران به اکران درآمده است.
وی دیگر ساختهی سال گذشته خود را مستند «یاقوت خاکی کویر» زندگینامه سردار شهید «علی خبیری» و به سفارش صدا و سیمای مرکز یزد عنوان و اضافه میکند: البته سال گذشته یک مجموعه مستندهای کوتاه در باب معرفی اماکن تاریخی یزد نیز با همکاری شهرداری یزد و نیز مستندی با عنوان «سید فتحالدین رضا» در رابطه با امامزادهای با همین نام در شهر یزد را نیز ساختم.
ملاحسینی که این روزها روی مستند جدید خود با عنوان «محمد ایرانی» کار میکند، در این رابطه نیز میگوید:این مستند که در سال گذشته پوستر آن رونمایی و ساخت ان کلید خورد، روایت زندگی شهید دکتر «محمدحسین رمضانخانی» از یاران و همراهان امام موسی صدر و شهید دکتر سید مصطفی چمران است که در سال ۱۳۵۹ در بیروت لبنان توسط حزب بعث عراق ترور و به شهادت رسید.
این مستندساز یزدی خاطرنشان میکند: شهید رمضانخانی از دانشمندان هستهای ایران بود که در زمان رژِیم ستمشاهی به توصیه آیت الله صدوقی و با همراهی شهید پاکنژاد به اتریش سفر کرد و در دانشگاه اینسبروک اتریش در رزشته فیزیک هستهای مشغول به تحصیل شد و سپس برای ادامه مبارزات علیه طاغوت و ادامه تحصیل به لبنان هجرت کرد.
ملاحسینی در پایان یادآور میشود: پارسال بخشی از تصویربرداری این مستند که به تهیه کنندگی حوزه هنری و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد در حال ساخت است، در کشور لبنان انجام شد.
انتهای پیام