مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان عنوان کرد

نقش پررنگ فارغ‌التحصیلان حوزوی در زنجان

مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان گفت: حدود ۲۵۰ نفر از خواهران فارغ‌التحصیل حوزه در آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کنند و در مباحث فرهنگی استان نیز حضور فعالی دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تقی محدر ظهر امروز (۲۸ فروردین‌ماه) در نشست خبری که در سالن جلسات مدرسه حوزه علمیه خواهران استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: حوزه علمیه خواهران ۱۳۷۵ با درایت مقام معظم رهبری بنا گذاشته شد و امروز پس از ۲۵ سال حدود ۴۸۰ مدرسه علمیه مخصوص خواهران در کشور داریم.

وی با بیان اینکه مدرسه علمیه در نقاط مختلف کشور مدارس علمیه خواهران داریم و حسنی برای حوزه خواهران بوده که در دورترین شهرها وجود دارد و حدود ۶۵ هزار طلبه خواهر در حال تحصیل هستند، افزود: طلاب در حوزه‌ علمیه استان زنجان در سه سطح دو، سه و چهار مشغول به تحصیل هستند و بر اساس شورای انقلاب‌فرهنگی مدرک حوزه‌های علمیه کاملاً معتبر بوده و به رسمیت شناخته می‌شود و خواهران پس از گذراندن ۱۹۰ واحد یعنی حدود ۵ سال در مقطع سطح ۲ فارغ‌التحصیل می‌شوند.

این مسئول از پذیرش طلبه در سه سطح ۲، ۳ و ۴ در حوزه علمیه خواهران استان خبر داد و تصریح کرد: پذیرش طلبه در حوزه‌های علمیه شرط معدل ۱۴ و شرط سنی ۴۰ سال را دارد؛ مدرک فارغ‌التحصیلان سطح ۲ معادل کارشناسی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان با بیان اینکه مدارس حوزه علمیه به‌صورت هیئت‌امنایی اداره می‌شود و زنجان یک مدرسه سطح ۳ فعال با ریاست هیئت‌امنایی آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌زنجانی دارد، گفت: سطح ۲ حوزه علمیه مقطع عمومی بوده و رشته تخصصی در آن نداریم و طلاب درس‌هایی مانند ادبیات عرب را می‌گذراند و در سطح سه که معادل کارشناسی ارشد است افراد پس از قبولی در آزمون کتبی و شفاهی می‌توانند تحصیل کنند؛ گفتنی است در مقطع سطح ۲ تحصیلی، ۲ مدرسه در شهر زنجان و ۵ مدرسه در شهرستان‌های ماه‌نشان، ابهر، خرم‌دره، هیدج و قیدار وجود دارد.

حجت‌الاسلام‌ محدر با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ نفر در حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان در حال تحصیل هستند و حدود ۸۰۰ نفر نیز فارغ‌التحصیل شده‌اند، اظهار کرد: حدود ۲۵۰ نفر از خواهران فارغ‌التحصیل در آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کنند و در مباحث فرهنگی استان نیز حضور فعالی دارند.

وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه خواهران روزبه‌روز جایگاه واقعی خود را پیدا می‌کنند و ۱۰ درصد داوطلبان حوزه علمیه خواهران دانش‌آموختگان دانشگاهی هستند، افزود: مدرسه حوزه علمیه خواهران الزهرا (س) تنها مدرسه سطح چهار در غرب کشور است که اکنون ۵ طلبه در رشته فقه خانواده در حال تحصیل هستند.

این مسئول با بیان اینکه مسئله حجاب را نباید صرفاً یک مسئله فرهنگی ببینیم؛ ولی رویکرد غالب باید فرهنگی باشد، خاطرنشان کرد: نباید حجاب مسئله اول کشور شود؛ چون دشمن این موضوع را می‌خواهد و در حال رصد است؛ گفتنی است حجاب حکم خدا بوده و کسی که به این موضوع ضریب می‌دهد دشمن است و ما باید ذهن مردم را به سمت رفع مشکلات اقتصادی ببریم نیاز نیست ما به این مسئله ضریب دهیم که خواست دشمن است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402012814797
  • خبرنگار : 50167