دکتر «حسن بهرام نیا»، استاندار ایلام، روز یکشنبه ۲۷ فروردین ماه سال ۱۴۰۲،گفت: تهیه زیستبوم سرمایهگذاری و هدفگذاری برای کلیه دستگاههای اجرایی و فرمانداران در حوزه جذب و سرمایهگذاری باید در اولویت کاری مدیران باشد.
وی، طبیعت زیبا و بکر استان را یکی از ظرفیتهای ایجاد اشتغال و رشد تولید در این استان عنوان و تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای بالقوه استان در حوزه گردشگری، باید به گونهای برنامهریزی کرد که حداقل ۲۰۰ مرکز بومگردی در استان ایجاد شود.
استاندار ایلام یکی دیگر از پتانسیلهای استان را در بخش صنایع دستی بیان نمود و گفت: با برگزاری کلاسهای آموزشی و صدور مجوزهای لازم برای افراد آموزش دیده در کنار استفاده از تسهیلات تبصرههای ۱۶ و ۱۸ ، میتوان ۲ هزار شغل در حوزه صنایع دستی ایجاد کرد.
نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: جدیت و دغدغهی توسعه استان، موجب کسب رتبه اول کشور در حوزه اشتغال شد.
وی با اشاره به تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۱ ، عنوان کرد: تععهد اشتغال استان در سال گذشته ۶ هزار و ۶۷۱ شغل بود اما با تلاشهای صورت گرفته این رقم در استان به مرز ۱۷ هزار نفر رسید.
استاندار ایلام تاکید کرد: در سال جاری سهمیه ایلام حدود ۹ هزار شغل است که امیدوارم با تلاش شبانهروزی بتوانیم این تعداد را به ۲۰ هزار شغل برسانیم و همچون امسال، آمار اشتغال استان از سقف در نظر گرفته شده بیشتر باشد.
نماینده عالی دولت در استان ایلام تصریح کرد: ظرفیتهای زیادی در حوزههای مختلف استان برای اشتغالزایی وجود دارد که مدیران باید تمام تلاش خود را برای بهرهگیری از این ظرفیت ها به کار گیرند.از اعضای کارگروه اشتغال استان، رسانهها، نمایندگان مجلس و ائمه جمعه تشکر میکنم که در این راستا تلاش کردند.
و در پایان گفت: بیکاری در سطح استان زیاد است و هیچکس نمیتواند منکر وجود بیکاران در استان شود، اما باید تلاش کنیم این آمار روز به روز کاهش یابد تا سفره مردم را بزرگتر و کام آنان را شیرین کنیم.
در پایان این نشست از مدیران دستگاه های اجرایی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد برکت، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی، بهزیستی، فرمانداران دهلران، آبدانان، چرداول، مهران، ایوان و مدیران بانک های ملی، ملت، تجارت، توسعه تعاون و مسکن بعنوان دستگاه ها، فرمانداریها و بانک های برتر حوزه اشتغال در سال ۱۴۰۱ تجلیل شد.
انتهای پیام