برنامه سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاد دانشگاهی قزوین در سال ۱۴۰۲

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی قزوین گفت: سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاد دانشگاهی در سال جاری با استفاده از تجربیات گذشته و با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فناورانه و نیازهای استان، بر حوزه شیمی و نانو متمرکز شده است زیرا در قزوین اکوسیستم شیمیایی بهتر از سایر حوزه‌ها شکل گرفته و تمرکز ما در استان قزوین بر تجاری‌سازی دستاوردهای حوزه شیمی و نانو خواهد بود.

امین خاکباز در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص فعالیت‌های سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاددانشگاهی قزوین، اظهار کرد: با توجه به خلأ تجاری‌سازی فناوری در عرصه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، جهاددانشگاهی قزوین چند سالی است که تمرکز بیشتری روی موضوع تجاری‌سازی داشته و علاوه بر دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی، در تجاری‌سازی به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان نیز آمده است.

وی در ادامه بیان کرد: سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاد دانشگاهی در سال جاری با استفاده از تجربیات گذشته و با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فناورانه و نیازهای استان، بر حوزه شیمی و نانو متمرکز شده است زیرا در قزوین اکوسیستم شیمیایی بهتر از سایر حوزه‌ها شکل گرفته و تمرکز ما در استان قزوین بر تجاری‌سازی دستاوردهای حوزه شیمی و نانو خواهد بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: نسبت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در این حوزه دو برابر نرخ کشوری است و علاوه بر این در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) گروه شیمی تربیت نیروی متخصص در این حوزه را بر عهده دارد و وجود صنایع موفق و بزرگ در حوزه تولید مواد شیمیایی نیز تجاری‌سازی فناوری‌های این حوزه را تسهیل می‌کنند.

وی تصریح کرد: برنامه سازمان تجاری‌سازی فناوری جهاددانشگاهی قزوین در سال جاری سرمایه‌پذیر کردن طرح‌های فناورانه جهت جذب سرمایه و یا واگذاری دانش فنی به صنایع فعال در استان است و امیدواریم بتوانیم با جذب سرمایه و تبدیل فناوری‌های این حوزه به صنایع مولد، گامی در راستای اشتغال آفرینی در استان برداریم.

خاکباز گفت: با توجه به هدف‌گذاری انجام شده خدماتی همچون تحقیقات بازار، مطالعات امکان سنجی، قیمت گذاری فناوری و  مذاکرات B2B برای ارتباط دادن شرکت‌ها و صنایع با صاحبان فناوری در این مرکز انجام خواهد شد و از همین تریبون دعوت می‌کنم تا صاحبان فناوری با مراجعه به این سازمان و یا تماس با شماره ۰۲۸۳۳۲۴۹۳۹۲ از خدمات اشاره شده بهره‌مند شوند.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی قزوین در پایان اظهار کرد: امیدواریم با همکاری همه عناصر فعال در زیست بوم نوآوری استان، مانند شرکت‌های صنعتی بزرگ در حوزه شیمیایی، پارک علم و فناوری، شرکت شهرک‌های صنعتی، مراکز رشد، صندوق پژوهش و فناوری استان و بنیاد نخبگان بتوانیم گام‌ مطلوبی در این زمینه برداریم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402012713762
  • خبرنگار : 50060