کیوان حیدری، مدیر بازرگانی این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، این شرکت را یکی از تولیدکنندگان سانتریفیوژهای صنعتی توصیف کرد و گفت: ما فعالیت خود در زمینه طراحی و تولید سانتریفیوژ را از سال ۹۳ آغاز کردیم. سانتریفیوژهای صنعتی تولیدشده در این شرکت دارای کاربردهای زیادی در صنایع مختلف به منظور جداسازی مواد از یکدیگر است.
وی با اشاره به تولید دو محصول در حوزه وزارت نیرو، اظهار کرد: ما دو سانتریفیوژ برای تصفیه پساب و نیروگاهی به تولید رساندیم؛ این سانتریفیوژها که تحت عنوان "دکانتر" در صنعت آب و فاضلاب پساب از آنها یاد میشود، در جداسازی و تصفیه لجنها کاربرد دارند، به گونهای که بتوان از این آب در پروسه فعالیتهای وزارت نیرو مجددا استفاده کرد.
حیدری با بیان اینکه این دستگاه با کاربرد در حوزه وزارت نیرو تاکنون وارد میشده است، خاطر نشان کرد: این دستگاه در صنایع نیروگاهی برای جداسازی عمدتا ذرات معلق در روغن و یا جداسازی ذرات از آب مصرفی توربینهای گازی و بخاری کاربرد دارد.
به گفته وی، معمولا در فرآیند فعالیت توربینهای گازی، بخار آب با روغن موجود در توربینها و یا ذرات جامد جداشده از بدنه توربین مخلوط میشود و در صورتی که این ذرات در چرخه قرار گیرند، خسارتهایی را وارد میکنند.
مدیر بازرگانی این شرکت دانشبنیان خاطر نشان کرد: به طور معمول این ذرات با استفاده از فیلترهای مخصوصی جداسازی میشود و در جداسازی این ذرات با استفاده از سانتریفیوژ، هزینه جداسازی به صفر میرسد؛ چرا که سانتریفیوژ بر خلاف فیلترها نیاز به تعویض ندارد.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن جمعآوری روغنهای ترانسفورماتورها که حجم زیادی است، از طریق فیلترها میسر نیست و نیاز است از دستگاه سانتریفیوژ بهره برد.
حیدری با اشاره به تجاریسازی دستگاههای تولیدشده در این شرکت، اظهار کرد: در حال حاضر ما برای کاربردی کردن این دستگاه در شیرینسازی آب منطقه عسلویه در حال انجام بررسیهای اولیه هستیم.
این فعال حوزه فناوری از انعقاد تفاهمنامهای با پتروشیمی بندر امام خبر داد و گفت: بر این اساس قرار است این دستگاهها برای تصفیه پساب و جداسازی آب از روغن کاربردی شوند. آب حاصل از فرآیند تصفیه مجددا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام