به گزارش ایسنا، سردار رضا بنی اسدی فر دراینباره گفت: امروزه هوشمندسازی پلیس و استفاده از حوزه فناوری از ضروریات فراجا است، هوشمندسازی پلیس ضرورتی اجتناب ناپذیر و موجب اشراف بر مأموریتها، تسریع در خدمات دهی و کاهش هزینهها خواهد شد و در نهایت افزایش رضایتمندی مردم و ارتقاء سرمایه اجتماعی را فراهم میسازد.
وی ادامه داد: روزانه هزاران مأموریت متعدد، متکثر و مختلف و انواع خدمات انتظامی و اجتماعی توسط کلانتریها و پاسگاههای سراسر کشور به اقشار مختلف جامعه ارائه میشود و نیازمندی روزانه مردم به خدمات کلانتری بر ضرورت هوشمندسازی این بخش افزوده است، لذا در راستای فرامین مقام معظم رهبری و اجرای تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور، پلیس پیشگیری فراجا با اتخاذ این رویکرد در صدد است سرعت و کیفیت پاسخگویی به مطالبات مردم را افزایش دهد.
وی افزود: سامانه پلیس من به منظور، سهولت در دسترس مردم به خدمات انتظامی با همکاری معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا تهیه شده و برنامه ریزی برای توسعه خدمات هوشمند به منظور ایجاد تحول در ارائه خدمات به مردم سرلوحه کاری پلیس قرار گرفته است تا خدمت رسانی با سرعت و دقت بیشتری انجام شود. رده های تخصصی و اجرایی فراجا یکی از سازمان های دولتی پررفت و آمد و شلوغ است، لیکن در همین راستا و به منظور ارتقاء رضایتمندی، افزایش سرعت، دقت و کیفیت خدمات رسانی به مردم در جهت ارائه خدمات ضروری و پرکاربرد پلیسی اقدام به توسعه سامانه اختصاصی خود به نام برنامه پلیس من کرده است، تا مردم از طریق آن بتوانند بسیاری از امور وابسته را به صورت غیرحضوری پیگیری کرده و در زمان خود صرفه جویی کنند.
رئیس پلیس پیشگیری فراجا افزود: شهروندان میتوانند برنامه کاربردی پلیس من را در گوشی همراه اندروید خود به صورت مستقیم و کاملا رایگان دریافت و نصب کرده و از خدمات برخط پلیس بهرهمند شوند.
رئیس پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به اینکه در این سامانه رده های تخصصی فراجا به فراخور امور انتظامی و خدماتی مرتبط، خدماتی ارائه میکنند، گفت: خدمات پلیس پیشگیری فراجا، در این سامانه که تاکنون تهیه و کارسازی شده که از جمله آن میتوان به امکان ثبت سرقت وسائل نقلیه خودرو و موتورسیکلت، استعلام پرونده قضائی و رسیدگی به درخواست امدادخواهان سامانه ۱۱۰ اشاره کرد.
وی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی ثبت سرقت وسائط نقلیه صرفا برای مالک وسیله نقلیه با سازوکار مشخص فراهم شده است که این مراحل شامل احراز هویت با کدملی و شماره همراه به نام مالک خواهد بود. در صورت سرقت وسیله نقلیه، مالک وسیله نقلیه می تواند با ورود به سامانه پلیس من، نسبت به ثبت اطلاعات وسیله نقلیه سرقتی در کمترین زمان ممکن اقدام کند.
بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی پلیس، رئیس پلیس پیشگیری فراجا افزود: پس از ثبت سرقت توسط مالک، و اخذ دستور قضائی توسط واحد انتظامی، این دستور در تمامی سامانههای فراجا، دوربینهای کنترل تردد و ... ثبت و مأموران در مواجهه با وسیله نقلیه سرقتی نسبت به توقیف آن اقدام میکنند.
وی خاطر نشان کرد: لازم است برای تکمیل پرونده حداکثر تا ۲۴ ساعت از زمان ثبت به کلانتری اعلامی که از سوی سامانه مشخص می شود مراجعه کند، لذا در صورت پیدایش وسیله نقلیه، به منظور جلوگیری از هر گونه برخورد مأمورین در مواجهه با وسیله نقلیه سرقتی، مالک باید به قید فوریت و به صورت حضوری به کلانتری مراجعه و موضوع را گزارش کند.
بنی اسدی فر در تشریح کارایی این سامانه گفت: علاوه بر ثبت سرقت وسائط نقلیه امکان استعلام پرونده قضائی نیز برای شهروندانی که در هر جای کشور پرونده قضائی دارند در سامانه پلیس من فراهم شده است تا مردم از مراجعه به یگان های انتظامی اعم از کلانتری، پاسگاه و ... خودداری کنند و از طریق سامانه پرونده قضائی خود را پیگیری کنند.
انتهای پیام