فرهاد فروزی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه قرار بود با همکاری استانداری کرمانشاه پنج ایستگاه موقت لرزهنگاری در استان راهاندازی شود و تجهیزات مورد نیاز نیز خریداری شد، گفت: تغییراتی در این برنامه ایجاد شد و قرار است اعتباری از سوی استانداری در نظر گرفته شود تا هم تعداد ایستگاهها را به هفت مورد افزایش دهیم و هم ایستگاهها به صورت دائم راهاندازی شوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر منتظر جذب این اعتبارات برای راهاندازی ایستگاهها هستیم.
مسئول شبکهلرزهنگاری استان کرمانشاه با بیان اینکه راهاندازی سه ایستگاه در سرمیل، سومار و قصرشیرین در اولویت قرار دارد، ابراز امیدواری کرد امسال شاهد راهاندازی این ایستگاهها باشیم و یادآور شد: کارهای ایستگاه سرمیل در مراحل نهایی بوده و به احتمال زیاد بعد از ماه رمضان راهاندازی خواهد شد.
فروزی ابراز امیدواری کرد ایستگاههای دیگر نیز به تدریج و با تخصیص اعتبارات راهاندازی شود و تاکید کرد: قرار است این هفت ایستگاه در شهرستانهای پاوه، قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب و اسلام آباد راهاندازی شوند.
وی تعداد کنونی ایستگاههای لرزهنگاری فعال استان را شش مورد اعلام کرد که با راهاندازی هفت ایستگاه جدید، به ۱۳ ایستگاه خواهد رسید.
مسئول شبکهلرزهنگاری استان کرمانشاه گفت: فعالیت ۱۳ ایستگاه لرزهنگاری در گستره استان کرمانشاه بسیار مناسب بوده و پوشش کافی برای همه چشمههای لرزهخیز ایجاد خواهد کرد.
انتهای پیام