ناصراحمدیوسفی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: عشایر جنوب کرمان علاوه بر دامداری در مناطق ییلاقی، فعالیتهای کشاورزی که عمدتاً در بخش باغبانی هستند نیز انجام میدهند.
وی از نبود زیرساختهای لازم برای تقویت بنیه اقتصادی و ارزش افزوده انتقاد کرد و گفت: متاسفانه نبود زیرساختهای لازم برای انتقال امکانات موردنیاز جهت رشد تولید در مناطق ییلاقی عشایر باعث شده تولیدات این قشر زحمتکش در حوزه باغداری از بین برود.
احمدیوسفی از سهم عشایر در سبد غذایی کشور به نیکی یاد کرد که همواره با سختکوشی افتخار آفرین هستند و افزود: فراهم کردن شرایط تولید از وظایف مهم دستگاه های مختلف است و یکی از عمدهترین مشکلات عشایر در مناطق ییلاقی نبود راه مناسب برای حمل و نقل تولیدات کشاورزی است و نوعا به همین دلیل محصولات عشایر در این مناطق که ارزش اقتصادی خوبی هم دارند، از بین میرود.
مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان با ابراز امیدواری از مشارکت دستگاههای اجرایی عضو شورای عشایر استان، گفت: انتظار میرود در این راستا، شورای عشایر استان بخشی از مشکلات و چالشهایی که مانع رشد تولید در حوزه اقتصاد عشایر است را مرتفع نماید تا با نابودی تولیدات عشایر بیش از این دچار چالش نشویم.
وی تولیدات ارگانیک را از دستاوردهای عشایر عنوان کرد و افزود: عشایر همیشه با رویکرد تولید محصول ارگانیک تلاش میکنند و تولیدات آنها اعم از دامی، کشاورزی و باغی از سلامت کامل برخوردار هستند.
احمدیوسفی رشد تولید را بدون حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان غیرممکن دانست و اظهار کرد: بدون حمایت از تولیدکنندگان، تحول در حوزه اقتصادی رقم نخواهد خورد لذا باید در مقابل این تهدید یعنی نابودی بخشی از زحمات عشایر، به صورت جهادی وارد عمل شد.
وی عشایر را الگوی بارز اقتصاد مقاومتی در حوزه تولید دانست و بر لزوم بهرهگیری از این ظرفیت در مسیر رشد تولید که منجر به ایجاد شغل هم خواهد شد، تاکید کرد.
انتهای پیام