برگزاری اختتامیه محافل قرآنی در مصلای تهران

مراسم اختتامیه محافل قرآنی با حضور مساجد منتخب استان تهران و اساتید کشوری و بین المللی شامگاه چهارشنبه (23 فروردین‌ماه) همزمان با شهادت حضرت علی(ع) در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این محفل با تلاوت قرآن توسط مسعود سیاف‌زاده قاری برجسته کشوری آغاز شد و سپس موید جهانبخش ضمن ارائه گزارشی از محافل قرآنی گفت: یکی از برنامه های جمعی سی امین نمایشگاه، محافل قرآنی استان تهران بود و در یک کارگروه چهار نفره متشکل از نماینده معاونت قرآن، کانون های فرهنگی مساجد، بسیج برنامه ریزی محافل انجام شد و 62 مسجد در دهه دوم محفل انس با قرآن برگزار شد و بسیار مورد استقبال واقع شد.

وی ادامه داد: امروز شصت و سومین محفل را برگزار می‌کنیم. اسم این برنامه اختتامیه نیست بلکه امروز را شروع حرکتی در لبیک گویی رهبر معظم انقلاب به عنوان پایگاه های قرآنی در مساجد می‌پنداریم.ما امروز را روز شروع این حرکت می‌دانیم و مساجد را تبدیل به پایگاه قرآنی کنیم و باید ماهی یکبار و این محافل را برگزار کنیم چرا که استماع قرآن باعث نزول رحمت الهی می‌شود و امیدواریم تمام مردم همراه با ما به قرآن و ساحت شریف آن حمایت کنند.

در ادامه محمود کریمی تجلیل شده به عنوان خادم القرآن در بیست و هشتمین خادمان قرآن کریم در سخنانی ضمن تسلیت شهادت حضرت علی (ع) گفت: افرادی که علاقه مند به حفظ قرآن هستند در کلاس‌ها و موسساتی که در خصوص حفظ فعال هستند حضور پیدا کنند و از سنین نوجوانی به گنجینه‌ای دست پیدا خواهند کرد که تا پایان زندگی رحمت است.

وی ادامه داد: برای حفظ قرآن چهار (چ) را باید پاسخ بدهیم نخست: چرا باید قرآن را حفظ کنم؟ چگونه و با چه اصولی. قرآن را حفظ کنم؟ چه وقت یا چه زمانی به حفظ مبادرت کنم؟ 
چقدر از قرآن را باید حفظ کنم؟ در روز و هفته و ماه چقدر؟ کسانی‌که علاقه مند به حفظ قرآن هستند باید به این چهار سوال پاسخ دهند و برای انجام حفظ از خدمات موسسه مهد قرآن میتوانند بهره مند شوند.

سپس آیاتی از سوره نسا قرآن کریم توسط مهدی قره شیخلو قاری برجسته و پیشکسوت قرآنی به عنوان محفل شصت و سوم برگزار شد.

در ادامه محمدمهدی عزیززاده قائم مقام نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با تقدیر از همه دست اندرکاران این رویداد قرآنی گفت: از اینکه برای نخستین بار برگزاری نمایشگاه متوقف در مصلی نبود و فضای شبهای رمضان را قرآنی‌تر کند اتفاق مبارکی رقم خورده است.

وی ادامه داد: پرداختن به امر تلاوت قرآن کاری مهم و ضروری است و زمینه سازی امر آموزش برای ارتباط و انس با قرآن است و موضوع قرآن در نظام مدیریتی یک اصل محسوب می‌شود.

عزیز زاده در پایان افزود: امیدوارم فعالیت‌های نمایشگاه قرآن متوقف به زمان ماه رمضان نباشد و در طول سال شاهد برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی در سراسر کشور باشیم. یکی از اتفاقات ممتاز امسال شد انجام محافل قرآنی در مساجد بود از قاریان و دست اندرکاران همکاری کردند ویژه تشکر می‌کنم.

سپس گروه محمد رسول الله به اجرای قطعاتی در مدح حضرت علی(ع) و قطعه اسماالحسنی پرداختند. علی جهانبخش مداح به ذکر مصیبت و منقبت مولای متقیان در سالروز شهادت ایشان پرداخت

پس از آن نیز سید محسن معصومی پدر شهید فرید الدین معصومی شهید حادثه تروریستی شاهچراغ، گفت: پسر من نخبه و شهید حادثه تروریستی ناجوانمردانه ای که عوامل آن اقرار کردند پول گرفتند که چنین کاری انجام دهند. گروه سرودی که اینجا اجرا کردند یاد شهید خودم افتادم و منقلب شدم.

وی در ادامه با بیان اینکه راضی به رضای خدا هستیم، گفت: شهید معصومی بعد از مایان تحصیلات خود  که موفق به اخذ مدرک دکترای ممتاز شد، دوست داشت به ایران بیاید. در ایران پروژه های وسیعی را شروع به کار کرد. در قشم، خوزستان، یزد، کرمان، گیلان بود و لامرد فارس شیراز پروژه هایی را دنبال کرد.

پدر شهید معصومی با اشاره به اینکه پسرش حافظ و مدرس قرآنی بود،افزود: آن شهید علاقه مند به شاهچراغ بود و از آنجایی که میخواست نماز اول وقت را بخواند به محض ورود به صحن حرم با جنایتکاران روبرو شد.

به گزارش ایسنا، سی امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱۲ تا ٢۶ فروردین‌ با شعار «میخوانمت» در مصلی امام خمینی (ره) تهران برپا می‌شود. زمان بازدید از این نمایشگاه به غیر از شبهای قدر از ساعت ۱۷ تا ٢۴ خواهد بود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ / ۰۱:۴۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402012411708
  • خبرنگار : 71461