صالح طبری در گفتوگو با ایسنا، با اذعان به اینکه پرتردد و شلوغ بودن محورهای مواصلاتی مازندران به ویژه جادههای مناطق غربی استان آمبولانس دریایی راهکار و چارهای مناسب برای خروج از این بحران حین انجام ماموریت های اورژانسی است، اظهار کرد: با فعال شدن آمبولانس های دریایی انتقال بیمار از بیمارستانی در شهر ساحلی به دیگر شهر ساحلی یا حتی شهرهای غیر ساحلی فراهم میشود و بدین طریق سرعت انتقال بیماران افزایش مییابد.
وی آمبولانس های دریایی را شامل شناورهایی با تمامی امکانات و خدمات درمانی پیشرفته از قبیل ICU و CCU دانست و گفت: علاوه بر این، شناورها باید به گونهای باشند از نظر راحتی برای بیماران همچون آمبولانس های اورژانس تجهیز تا بیماران که غالبا افراد با شرایط حاد جسمی هستند از این طریق بتوانند منتقل شوند.
طبری با تاکید بر اینکه فعال شدن این آمبولانس ها میتواند در سرعت انتقال بیماران و مصدومان در مازندران تاثیر بسزایی داشته باشد، گفت: در حال حاضر محمودآباد به عنوان شهرستانی که قرار است آمبولانس دریایی در آن فعال شود؛ انتخاب شده است.
سرپرست مراکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اظهار کرد: راه اندازی آمبولانس های دریایی غالبا در جزایر و مناطقی که فاقد مسیر حمل و نقل جادهای هستند ایجاد میشود اما در مازندران به دلیل شرایط ترافیکی و حجم بالای مسافران این خدماتدهی مطلوب صورت میگیرد.
انتهای پیام