در نشست شورای دانشگاه تربیت‌مدرس مطرح شد؛

شهرداری تهران می‌تواند از توانایی‌های علمی دانشگاه تربیت مدرس بهره ببرد

رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس گفت: پذیرش پیشنهاد نقد عملکرد شهرداری تهران در جلسه شورای این دانشگاه از سوی آقای زاکانی بیانگر این است که موضوع ارزش‌گذاری دانشگاه‌ها و اساتید دانشگاه فقط محدود به روی کاغذ نبوده و به صورت عملی هم اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد دانشجو در جلسه شورای این دانشگاه که با حضور دکتر زاکانی شهردار تهران برگزار شد،ضمن بیان این مطلب گفت: تفاهم‌نامه‌ای که میان دانشگاه تربیت مدرس و شهرداری تهران امضا شد، نشانه اهمیت داشتن دانشگاهیان برای شهرداری تهران بود.

وی افزود: این تفاهم نامه در ٨ ماده و دو نسخه و با موضوع همکاری و مشارکت در طرح، ساخت و سرمایه گذاری مسکن ناظر بر تهیه ٥٠٠٠ واحدمسکونی در قالب محله الگو در اراضی متعلق به دانشگاه برای تأمین مسکن اساتید جوان، اعضای هیات علمی و یاوران علمی(کارمندان) منعقد و به امضای طرفین رسید.

دانشجو، با بیان اینکه دانشگاه تربیت‌مدرس از توانایی و پتانسیل زیادی برخوردار است، خاطرنشان کرد:  تمام توانایی‌های دانشگاه تربیت‌مدرس در اختیار شهرداری تهران قرار دارد و مجموعه شهرداری می‌تواند از کمک‌های علمی دانشگاه بهره ببرد. به این ترتیب دانشگاه تربیت مدرس آمادگی خود را برای کمک به مجموعه شهرداری اعلام می‌کند.

رئیس دانشگاه تربیت‌مدرس تصریح کرد: به عنوان یک شهروند تهرانی شاهد خدمات‌رسانی شهرداری تهران و توسعه این شهر هستیم. اقدامات انجام شده بیانگر این است که شهرداری به فکر مردم است.

دکتر دانشجو ادامه داد: از آقای زاکانی شهردار تهران درخواست کردم که گزارشی درباره عملکرد شهرداری در شورای هیئت‌رئیسه دانشگاه ارائه دهند تا اقدامات انجام شده از سوی شهرداری تهران مورد نقد و بررسی اعضای هیات رئیسه دانشگاه تربیت مدرس قرار گیرد.  پیشنهاد من، مورد پذیرش و استقبال شهردار تهران قرار گرفت. پذیرش پیشنهاد از سوی آقای زاکانی بیانگر این است که موضوع ارزش‌گذاری دانشگاه‌ها و اساتید دانشگاه فقط محدود به روی کاغذ نبوده و به صورت عملی هم اجرا می‌شود.

ساخت ۵ هزار مسکن،اقدامی بی‌سابقه است

در ادامه این جلسه، دکتر ابراهیم خدایار،معاون توسعه منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت‌مدرس؛ در سخنانی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه دوجانبه میان دانشگاه تربیت مدرس و شهرداری تهران در ۲ اسفند ماه سال گذشته جهت احداث ۵ هزار واحد مسکونی، ادامه داد: به دنبال انعقاد این تفاهم‌نامه دو قطعه زمین به مساحت حدود ۱۰ هزار متر مربع که از اراضی دانشکده کشاورزی برای اجرای ساخت ۵ هزار واحد مسکونی لحاظ شده است.

معاون توسعه منابع و سرمایه انسانی دانشگاه تربیت‌مدرس در خصوص مراحل اجرایی این تفاهم‌نامه خاطرنشان کرد: جانمایی اولیه شهرداری و تمام امکانات مورد نیاز یک شهرک دانشگاهی از سوی شرکت سازنده انجام شده است‌. طرح اولیه در شورای دانشگاه مطرح شد و اصلاحات مدنظر لحاظ شد. همچنین ریاست دانشگاه درباره این شهرک دانشگاهی پیشنهاداتی ارائه داده که این پیشنهادها در طرح لحاظ می‌شود.

دکتر خدایار تصریح کرد: ساخت ۵ هزار واحد مسکونی برای دانشگاه تربیت‌مدرس، اقدامی بی‌نظیر خواهد بود و در تاریخ دانشگاه بی‌سابقه به‌حساب می‌آید.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402012110083
  • خبرنگار : 71664