شماره جدید روزنامه شریف منتشر شد

شماره ۸۹۴ روزنامه دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا،« دوباره شروع کن!» عنوان سرمقاله این شماره از نشریه است که به قلم  محمدعلی بلندزاده نوشته شده است.

«طرشت محله است، پارکینگ نیست!/ نگاهی به وضعیت پارکینگ شریف»، «خوش به‌حال دزدها/ روایتی از مصیبت‌های یک دانشجوی تهرانی که قصد استفاده از پارکینگ شریف را دارد»، «در هوای نوروز/ گزارشی از دورهمی‌های نوروزی دانشگاه»، «با صنفی چه کنیم؟/ به بهانه آغاز انتخابات شورای صنفی»، «در طاعت معشوق/ مروری بر حال‌وهوای شریف در ماه رمضان»، «بلای جان/ یادداشت از وضعیت فعلی تورم و راهکارهایی برای کنترل آن»، «بگو شریفی هستی، بدون این که بگی»، «گفتاری درباره ایده دانشگاه» و «این جاده یک‌طرفه نیست!» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می‌خوانیم.

شماره ۸۹۴ روزنامه شریف با مدیرمسئولی امید اخوان و تحت نظر شورای سردبیری منتشر شده است و علاقه‌مندان برای دریافت نسخه الکترونیکی آن می‌توانند به کانال sharifdaily@ مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402012009297
  • خبرنگار :